Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Muszę wkońcu schudnąć !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 09:19   #195
Lenka 91
Zadomowienie

Dot.: Muszę wkońcu schudnąć !!!

Cytat:
Napisane przez klora Pokaż wiadomość
bo jesz zle dlatego nie schudniesz
powiem tak czytałam Twojego bloga... jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy, samozaparcia w dążeniu do poznania prawdy gdzie tkwi złoty środek w odchudzaniu

ale... nie wszystkie dziewczyny znają się na tym.. ogólnie to nasze społeczeństwo jest chore ciągle jesteśmy bombardowane super chudziutkimi gwiazdami w telewizji na bilbordach w gazetach wiadomo te zdjęcia niewiele mają się do rzeczywistego wyglądu tych pań ale nasze oczy, nasz mózg tak działają że widzimy je i chcemy też tak wyglądać na już teraz zaraz!! media nie pomagają bo nie promują zdrowego odżywiania się (zresztą co to teraz znaczy zdrowa żywność skoro wszystko składa się z chemii) bombardują nas nowymi dietami cud (czyli tzn pic na wodę) zdesperowane kobiety wierzą w nie, katują się miesiącami aby potem stanąć przed lustrem i stwierdzić że dopadł nas efekt jo-jo i wyglądamy jeszcze gorzej no to trzeba spróbować innej diety moze będzie lepsza i do tego te suplementy "bo przecież ta babka z TV tak świetnie schudła dzięki nim nie ćwicząc" !! i tak sie nakręcamy wierzymy w bajki a firmy farmaceutyczne zarabiają na "cud" tabletkach na odchudzanie i na kolejnym efekcie jo-jo....

tak więc mój apel brzmi tak: zamiast krytykować dziewczyny za sposób jaki obrały żeby schudnąć i zamiast sypać nam terminologią której nie znamy tak dobrze jak ty wypisz proszę w punktach co polecasz jeść, a co nie jest dobre przy chęci spalenia tłuszczyku będziemy Ci bardzo wdzięczne jeśli dasz nam rady, a może nawet jakies sprawdzone triki czy przepisy

bo jesli chodzi o mnie to ja mam wagę idealną i BMI świetne tylko że mam obtłuszczony brzuch, uda i łydki czyli tzw większy procent tłuszczu niż mięśni

Nensi 22.09.11 jest ze mną od 11.11.11

6.08.2014r.

Lenka 91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując