2012-06-22, 12:41
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy kręcone - polecani fryzjerzy z całej Polski
polecam w Łodzi Studio Uroda przy skrzyżowaniu Zachodniej i Próchnika. rodzinny zakład, pani fryzjerka (zapomniałam imienia) jest jedna, ale za to jaka bardzo sympatyczna, profesjonalna osoba. strzyże włosy na mokro, preparaty, których używa są oczywiście profesjonalnie silikonowe ale pani wie jak ciąć włosy kręcone. dobre cięcie, świetne cieniowanie, nie ma mowy o degażówkach czy też ścinaniu 5 centymetrowych "końcówek". układanie pozostawia trochę do życzenia, bo choć nie rozczesuje, to za dużo macania i w efekcie puszak, ale i tak nie ma porównania do przeciętnego fryzjera... jestem trzy tygodnie po cięciu, włosy układają się świetnie, mają miejsce do skrętu i wykorzystują je, nawet gdy się ich o to specjalnie nie prosi jestem bardzo zadowolona, bo po ponad dwóch latach pielęgnacji, wcześniejszej dekoloryzacji doczekałam się własnych, dłuższych włosów! miałam duże wątpliwości co do wizyty u fryzjera, bo niestety przeprowadziłam się i moją fantastyczną fryzjerkę zostawiłam w Warszawie, a już raz sparzyłam się na innej łódzkiej, ale panią ze studia Urody mogę szczerze polecić 
cięcie włosów za ramiona to koszt ok 60-70zł
|