Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z pozycją od tyłu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 12:36   #5
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Problem z pozycją od tyłu

Cytat:
Napisane przez Bourn Pokaż wiadomość
Witam.
Jestem ze swoją dziewczyną od ośmiu lat. Mieszkamy razem. Uprawiamy seks od jakieś pięciu lat, średnio 2-3 na miesiąc. Ona ma niski temperament, ja natomiast mógłbym kochać się z nią codziennie. Zazwyczaj to ja inicjuję stosunek, zaczynam ją głaskać, dotykać po ciele, całować,żeby ją rozluźnić. Lubię pieścić językiem jej łechtaczkę i "myszkę". Zawsze ją doprowadzam w ten sposób do orgazmu. Ona natomiast nie przepada za seksem oralnym, w sensie żeby to ona mnie pieściła mnie w ten sposób, ale jak ładnie poproszę to się zgodzi. Też nie lubi pozycji od tyłu w każdym wariancie, bo ją boli, staram się być delikatny, stosujemy żel nawilżający. Próbujemy sprawdzone pozycje, tylko odpadają te w wariancie od tyłu :/. Kurcze, czy ktoś z was dziewczyny ma na to radę, jakieś wskazówki?
Pozdrawiam.

No cóż, może być tak, ze jej ta pozycja nie odpowiada i już - możliwe, że nic z tym nie zrobicie, bo jest to uwarunkowane np. anatomią Twojej kobiety. Może po prostu z tego zrezygnujcie i już? Tyle jest innych ,fajowych pozycji

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując