Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 13:04   #4188
iwona1110
Zadomowienie

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez ziazik Pokaż wiadomość
Safira jak słyszy domofon lub podniesione głosy, spiernicza, gdzie ją oczy poniosą ostatnio chowa się pod kołdrę i rozklepuje, żeby jej widać nie było czasem, jak goście juz usiądą i robi się spokojniej, to wychodzi sama i ostrożnie się zbliża, ale w każdej chwili gotowa jest do ucieczki. A czasem nie wychodzi w ogóle i tak jest z moimi rodzicami, którzy dwa razy nas odwiedzili i dwa razy kicia się nie pokazała To z mojego, ludzkiego, punktu widzenia trochę przykre, bo chciałam się troszkę nią pochwalić (np. że potrafi aportować ), ale na siłę jej wyciągać nie będę
No a mój to zupełnie odwrotnie Jak słyszy domofon to biegnie do drzwi żeby sprawdzić kto przyszedł. Każdego gościa musi obwąchać a jak jest to kobieta to trzeba też obwąchać torebkę - no bo może coś dla kota w tej torebce jest. Pogłaskać nie daje się każdemy - w tym temacie od głaskania jestem ja i Tż No i nie gada tyle jak są goście - ja mówię że on ciągle gada a nawet pyskuje a on wtedy ani jednego pisku nie wyda z siebie Wszędzie musi być pierwszy wszędzie wejść - dziś znowu zamknęłam go w łazience bo nie zauważyłam jak się tam znalazł. Jak nie ma kota w całym domu na bank siedzi w łazience

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora