Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe związki rozpoczęte w listopadzie ! :D - tż'tówki listopadowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 19:45   #19
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Szczęśliwe związki rozpoczęte w listopadzie ! :D - tż'tówki listopadowe :)

Cytat:
Napisane przez elixael Pokaż wiadomość
oj ja pracuję w sklepie z ciuchami, uwielbiam dziecięce ciuszki, sama bym już zbierała gdybym miała dla kogo mieszkacie już razem rozumiem? jakieś swoje mieszkanko? pracowałaś przed ciażą, studiujesz?

podobnie jak my, tylko że tż już pare lat po studiach prowadzi własną firmę. Spełnia się z zawodzie
nigdy nie wiesz, kiedy mogą się przydać
mieszkamy w domu rodzinnym tżta, z jego rodzicami, mieszkali praktycznie sami w domu z wielgachnym ogrodem, więc jak zaproponowali mieszkanie u nich, to czemu nie?
przed ciążą studiowałam tylko, bo dziennie, w sumie dalej studiuję teraz mnie czeka roczna przerwa

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Handel częściami do rowerów kolarskich. W Polsce słabo się to sprzedaje, ale z Niemiec, Włoch i USA ma mnóstwo zamówień. Chciał sprzedawać całe rowery, ale powiedziałam, żeby sobie najpierw magazyn wynajął, bo nie zamierzam mieszkać w jednym pokoju z pięcioma roweramiNo i myśli żeby za jakiś czas wynająć jakiś lokal, bo już się prawie nie mieści z tymi gratami w pokoju
bo Polacy to jakoś tak mało kolarski kraj mimo wszystko

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora