Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 19:46   #619
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ladystar cud miód i orzeszki
a ten tren będzie wyglądał jak na zdjęciu?? a jak go później podepniesz??
wrzucam zatem zdjecie z podpietym trenem, w ogole go pozniej nie widac ale smiesznie mi wyszly plecy na tym zdjeciu, jakby byly umiesnione, a nie sa

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kindziu tren podpina się z tyłu pod spód i wcale go nie widać, robi się takie większe zagęszczenie falban

Lejdi ten pas w takim kolorze to jest strzał w 10 i bardzo się cieszę że zdecydowałam się na niego, z białym nie robi szaU.
Dokladnie! i rowniez sie ciesze ze kupilam taki material jaki chcialam, a nie wzielam tego od nich, bo efekt jest dokladnie taki jak sobie wyobrazalam

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no i wszystko jasne wypadłam już z obiegu to możecie mi wybaczyć i generalnie jakoś tu nie pasuje czuje się stara i brzydka i w ogóle taki zgred ze mnie i nie umiem się tu odnaleźć
Co za gluptas!!! nie wyobrazam sobie tego watku bez Ciebie!!!

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Śliczna suknia! O ile nie jestem przekonana do tych falbaniastych, to taka jest naprawdę urocza, gratuluję wyboru

Podobają mi sie też te przypinki dla gości. Można wiedzieć skąd je wytrzasnęłaś?
dziekuje
przypinki - projekt zrobilam sama, a wykonala je firma od przypinek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (37,0 KB, 100 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora