2007-01-18, 22:48
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez KasikB
To zależy ile czasu minęło między jedną a druga wizytą i czy ten pierwszy robił USG przezpochwowe (ale zakładam że tak było). Czasami mięśniaki rosną bardzo szybko, u mnie w czerwcu 2005 nie było go widać na USG, w marcu 2006 miał 2 cm a we wrześniu 6 cm.
Przy mięśniakach bardzo trudno zajść w ciążę (ale to zależy jeszcze w którym miejscu miacicy on jest) i z tego co wiem to trzeba bardzo uważać, bo lubią rosnąć razem z płodem i wskazana jest cesarka.
Życzę wszystkiego najlepszego twojej koleżance, mam nadzieję że u niej wszystko potoczy się dobrze.
Pozdrowienia
P.S. Kindziu, podaję moje dane do dorogwskazu:
25/17 stycznia/ od 24 stycznia do 6 lutego/testowanie zaleznie od rozwoju sytuacji 
|
Hej! niewiem czy ten lekarz robil USG ale ostatnio byla u niego w sierpniu, a teraz gin powiedziala ze jest juz dosc spory i ze on byl juz duzo wczesniej niz od sierpnia. Kiedy ciaza troche podrosnie to powiedziala ze usunie jej tego miesniaka no to chyba znaczy ze jest w odpowiednim do tego miejscu.
Na dzien dzisiejszy u niej wszystko wporzadku oprocz uciazliwych mdlosci bo dzis nawet nieumiala sie w samochodzie powstrzymac
|
|
|