2012-06-22, 22:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Napisane przez miss kitsch
Taaaaaaaaaaa? No pardą
Ziaja jest świetna  Ale miałam chwilę czasu Sensitiv, która nie daje rady w upały, więc o wiele bardziej podpasował mi Bloker
Ale gdzie Ty czytałaś, że boli? Co ma kurna boleć? 
|
Cytat:
-mam czasem problemy ze skórą po jego zastosowaniu, jest czerwona, piekąca i czasem podrażniona - nie radze stosować go po goleniu!!
|
Cytat:
OSTRZEGAM aby nie używać go po goleniu.. Rano ogoliłam pachy a wieczorem użyłam blokera... Żałowałam tej decyzji TYDZIEŃ! Taki ból, pieczenie, swędzenie.. uhh i do tego brązowe pachy ;/
|
Cytat:
Pierwsza aplikacja to duże „auć!” – Bloker mocno szczypał, dawał o sobie znać. Nie zapowiadało to nic dobrego.
|
Wizażowe KWC 
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Magdallen
Kojarzycie takie bokserki z tak ogromnymi otworami na ręce. Te otworty aż tak luźno wiszą do pasa. Widziałam 12-latkę w takiej podwiewającej bokserce, dzięki czemu cały tłum z przystanku mógł obejrzeć jej biustonosz z Hello Kitty. (wydaje mi się, że już o tym wspominałam, ale strasznie mnie to zbulwersowało).
|
Masakra Rodzice jednak powinni mieć jakąś kontrolę nad ubraniami swoich pociech...
|
|
|