Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Panny Młode - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-23, 01:15   #2108
Ahri
Raczkowanie

Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
My z kolei właśnie chcemy żeby to był wypad typowo pod romantyczne chwile, wypoczynek, relaks, luz, brak zmartwień (stąd wybór pada na biuro podróży i sami nie będziemy organizować wyjazdu) .Wiadomo, zwiedzanie jakieś musi być, ale nie nastawiamy się na to, że to będzie wypad przede wszystkim wycieczkowy.
Ja chciałam trochę zaoszczędzić na tej podróży jeżeli chodzi np. o komfort pokoju hotelowego, ale Tż się ze mną nie zgadza pod tym względem W sumie może racja, podróż poślubną ma się raz w życiu
Rozumiem . Ja z kolei chciałabym obskoczyć wszystko co się da, bo Egipt to moja specjalizacja, a nie wiem czy szybko tam wrócę, chociażby na wykopaliska . Wiem, że TŻ wolałby odpocząć, za to ja jestem strasznym wulkanem energii, mogłabym robić 100 rzeczy na raz . Zresztą nie wiem jak wyglądają wycieczki (chodzi mi tu o wyjazdy fakultatywne) w biurach. Ktoś korzystał i wie? Udało mi się znaleźć tylko jedno biuro, które organizuje typowe wycieczki objazdowe, że każdego dnia się zwiedza coś innego i jest to opłacone (nie mówię tutaj o wycieczkach fakultatywnych za które się dodatkowo płaci). Muszę sprawdzić ile wyjdzie nam jakbyśmy sami organizowali sobie.
Ahri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując