Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów. Część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-23, 08:19   #41
Tasiax
Rozeznanie

Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów. Offtop: cz; V.

Cytat:
Napisane przez pin up girl1991 Pokaż wiadomość
No to fajnie Kurde moze i ja jeszcze olejami po probuje?
No własnie sama się zdziwiłam, że tak łatwo mi się do naturalek wraca Spróbuj może akurat pomogą

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez spiritusmovens Pokaż wiadomość
ja też staram się nie przejmować, ale jak słyszę takie komentarze to przykro mi jest... niby nie ładnie jest mówić, że ktoś jest otyły, ale już na chudych to widocznie można wjeżdżać, ostatnio bardzo często słyszę takie komentarze, mimo że nie prosto we mnie wymierzone, ale mówią to osoby przy mnie...a cóż ja wiem, że jestem za chuda i nic z tym nie mogę zrobić, więc staram się to olewać, ale wkurza mnie takie podejście, że jak ktoś jest tęższy to trzeba go żałować, a jak jest ktoś chudy to na pewno jest anorektykiem i nic nie je więc to można obgadywać i śmiać się z tego ja się tam z otyłych nie śmieję, bo wiadomo zdarzają się i tacy, nawet częściej, ale uważam, że o ile to nie jest powód do szyderstw to tak samo nie powinno się wyśmiewać z tych chudszych osób

a no i komentarze typu, ale ty masz fajnie taka chuda jesteś według mnie też nie są fajne, bo wcale nie jest fajnie jak nie można przytyć, a wszyscy Ci mówią, że wyglądasz jak szkielet.. każdy jest jaki jest i najlepiej według mnie jest patrzeć na siebie, a nie dogadywać innym
Zgadzam się z Tobą Też jestem chudzinką i słyszenie co chwilę komentarzy: o matko, ale ty masz chude nóżki albo ale babka ma chude ręce ; o to jest już dla mnie nawet nie przykre tylko wkurzające. Dlatego (niestety) już mam po prostu dość i zwracam się do takich osób troszkę niemiło I tu jest prawda, że otyłym nikt nic nie powie "bo to nieładnie" , ale jak już jest ktoś chudy to każdy jedzie po nim jak się da.

K.

Edytowane przez Tasiax
Czas edycji: 2012-06-23 o 08:21
Tasiax jest offline Zgłoś do moderatora