Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-23, 08:06   #685
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
A dzisiaj panienski i kawalerski
Musze ogarnac pokoj i zrobic penisowa salatke, a tak mi sie nie chce

O 14 jade na kawalerski TZ - niestety nie bede nago wyskakiwac z tortu a tylko fotografowac chlopakow podczas raftingu.

W ogole nasz swiadek uchylil rabka tajemnicy co do kawalerskiego TZ, po wszystkich sportowych atrakcjach TZ ma pojechac do domu przebrac sie w stroj bardziej "wieczorowy" i wtedy do jego domu wpadnie milicja ktora przyjedzie taka PRLowsą nyską oskarża go o costam, zakuja w kajdany i wpakuja do tej nyski , a pozniej impreza odbedzie sie w jakims klubie w stylu PRL muzyka PRL, klimat PRL wodeczka, ogorki kiszone itp Chlopaki jednak maja wyobraznie
A ja mam tajniacko ostrzec jego rodzicow, zeby nie dostali zawalu i nie zglaszali sprawy na policje jak go porwie Milicja
Znam dziewczynę którą PRAWDZIWA policja zgarnęła przed panieńskim za posiadanie narkotyków Mieli przy sobie woreczek że niby ktoś jej podrzucił, na glebe, kajdany, słuchajcie ponoć wpadła na ten panieński tak zryczana że nie miała już tuszu a policjanci zamiast powiedzieć że sa znajomymi jej koleżanki i to tylko zabawa to ona ryczała a oni grobowe miny

Kawalerski zapowiada się super, Twój panieński mam nadzieję taki sam

A u Nas dzisiaj ostatnia luźna sobota gdyż:
30.06 TŻt idzie na Rysy
07.07 jest u Nas impreza plenerowa na której zaczęliśmy ze sobą być więc obecność obowiązkowa
14.07 to panieński i kawalerski..
a za 4 tygodnie o tej porze... będę pewnie jadła śniadanie i przepuszczała je od razu dołem