Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-23, 21:12   #1057
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Byłaś? I mówisz wszystko ok?
Ja tez moze jak coś upoluję ciekawego to się w końcu skuszę. Bo jednak korci mnie to

A to fajnie masz
Ja do morza najbliżej mam coś ponad 300km
30 stopni mówisz??
Aż poszłam zobaczyć. Faktycznie u mnie też temp rośnie i słoneczko świeci, ale wiatrzysko straszne
u mnie do morza ponad 500
wiesz ja bylam i bylo ok. Owszem slyszalam o oszustwach. ale i np parowar zelemra kupilam za pol darmo i pare roznych rzeczy. A szczawnica identyczna jak w opisie i standard mega wysoki wiec polecam.

Ja dzis caly dzien w biegu, rano wstalam ogarnelam siebie, pozniej marys i do cioci - kierownikiem budowy jest, wypelniala nam druki do zatwierdzenia budowy i zatwierdzenia dziennikow i takie tam. Pozniej TZ upatrzyl u nas w wojewodztwie samochod, wiec pojechalismy do faceta, obejrzal i wrocilismy po kase do domu. Wrocilismy po auto, szybko blenderem rozdrobilam tacie rosol. Bardziej zalezalo mi na miesku, marchewce i makaronie - aby syte bylo. Zawiozlam mu to. Wrocilam po 2 h, to tz z siostra i szwagrem napalili grilla na kolacje. Zjedlismy po kieblasce i do domu Marys wykapac. Panna nie spi - nie chce jej sie i juz

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując