Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe związki rozpoczęte w listopadzie ! :D - tż'tówki listopadowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-23, 22:14   #106
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Szczęśliwe związki rozpoczęte w listopadzie ! :D - tż'tówki listopadowe :)

Cytat:
Napisane przez elixael Pokaż wiadomość
super, a kolor biały typowo do ślubu czy nie?

ja mieszkam na Podbeskidziu, przy samej granicy słowackiej. Żywiec jest łądnym miastem z tym że do cichych i spokojnych nie należy. Natomiast Korbielów to wieś czysto wypoczynkowa, z wejściem na góre Pilsko, masą ośrodków i miejsc rekreacyjnych dla turystów. No i przejście graniczne co można urozmaicić wypadem w słowackie Tatry..
powiem Ci że ja z moim ex pare lat temu jak razem zdaliśmy prawko pojechaliśmy nad morze po 3 miesiącach od zdania, samochodem cc z chyba 1994r, trochę odwagi, adrenaliny i dotarliśmy.
ale znam tez smak przesiadek, tłoku w pociągach, stania na korytarzu, czekania przez opóźnienia, stresu czy kolejny nie odjedzie.. heh dawne czasy

teraz nie wyobrażam sobie jechać pociągiem, choć za bilet zapłacilibyśmy 5x mniej niż za paliwo, za nic w świecie nie chciałabym się targac z tymi bagażami i stresować czy dotrę wo=ygodna się zrobiłąm na przestrzeni lat
kolor biały, mierzyłam kremową suknię i kolor totalnie nie dla mnie
ja z całego podróżowania i zwiedzania to uwielbiam fakt podróży

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
heh, w sumie racja, ja miałam ambitne plany rozwoju zawodowego, ale powiedziałam sobie, że nie będę czekać z macierzyństwem do 35 roku życia, to praca poczeka a nie dzieci TŻ mnie popiera, bo on w ogóle nie chce żebym pracowała

myślałam, że studiujesz to byśmy się umówiły na spotkanie na rynku, bo ja właśnie od 2 lat spędzam w tym mieście większość czasu

widzę, że jestem druga stażem w długości związku, chyba czas pospieszyć TŻa
mój tż mi powiedział, że będzie dążył do tego, by on sam swoją pracą zapewnił godny byt naszej rodzinie, bym też nie musiała pracować
studiuję w teorii bo w praktyce jestem na dziekance. ale powolutku sobie zaliczam wszystko żeby mieć święty spokój w przyszłym roku.

goń tżta, goń

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Piwniczną wspaniałe miejsce
My ogólnie z Tż 2 lata temu byliśmy w Polanicy Zdrój, w Pradze, później mała objazdówka szlakiem zamków Ogrodzieniec, Pieskowa Skała itd.
W ubiegłym roku byliśmy właśnie w Piwnicznej, która bardzo mnie zauroczyła, do tego byliśmy też na Słowacji, później na zamku w Niedzicy i Czorsztynie, później Szczawnica, Kraków, Częstochowa ... sporo jeździmy.
Teraz w kwietniu byliśmy nad morzem w Sztutowie i w Krynicy Morskiej.
pozazdrościć podróży

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Ja będę musiała czekać do trzydziestki, no chyba że się nie dostanę na aplikację to może ze 2 lata wcześniej

I moja data jest w podpisie- 7.11.2009
zaznaczyłam cały Twój podpis i nie znalazłam, ślepa chyba jestem

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora