Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-24, 12:30   #812
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

ja już po panieńskim już siedze w domku i patrze sie jak mój TŻ zdycha po kawalerskim (wypiłina łepka 05l i teraz ma kaca mordercę) ja wypiłam trzy drinki i piwo także zapić nie zapiłam mocno ale to lepiej dla mnie bo przynajmniej się dobrze bawiłam i nie mam kaca

co do samego panieńskiego miałam wczoraj na prawdę fatalny dzień... rano odmówiła mi ta dziewczyna z @ mojej świadkowej miało nie być o 17 dowiedziałam się że jeszcze nie będzie jednej koleżanki i zrobiło nas się 5 no nic... nie mogłam ułożyć włosów... pojechałyśmy do lbn zwiozłyśmy rzeczy do kumpeli już miałyśmy jechać do klubu a się okazało że mój welonik został w mieszkaniu a tamta kumpela też już wyszła no nic dzwonie ale jej siostra była wiec zabrałyśmy i biegiem na mpk spóźniłam się 5 minut w miedzy czasie w mpk wyleciał mi bilet telefon.. po drodze kumpela rozwaliła mi włosy no myślałam że siade na krawężniku i się pochlastam... ale dotarłyśmy początkowo jeszcze dj nie było wiec leciała jakaś muza z płyty ale wiadomo my miałyśmy loże tam był tv i... przyszło 2 ochroniarzy wyłączyli nam muzę i tekst "sory dziewczęta my musimy mecz obejrzeć" no myślałam że ich rozniosę jak poszli to się rozkręciła impreza trochę porobiliśmy fot potańczyłyśmy popiłyśmy potem był tort... i poszłyśmy potańczyć... szkoda że tylko 5 nas było z 9 które były na początkowej liście ale pobawiłam się przekonałam się czego od kogo mogę się spodziewać

a dziś robimy poprawiny w mniejszym gronie kawalersko panieńskie ale mój TŻ to się do niczego nie nadaje więc chyba będzie to drugi panieński

podsumuję tak było ok ale jakbym miała jeszcze raz robić imprezę zrobiła bym ją w innym miejscu w innej formie (w sumie na forme miałam wpływ że do klubu idziemy)
ale bym zjechała tych ochroniarzy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej

po takim czyms wiesz co to za kolezanki...
ale fajnie ze sie wybawilas
moj bedzie 7 lipca, wynajmujemy mały bar tylko dla nas, zamykamy sie od srodka w nim
tam jest wielka plazma, miejsce do tanczenia i stoliki

i tez sie denerwuje ze bedzie nas 5 osob nie mam w sumie kogo zaprosic, a 2 moje bliskie kolezanki na starcie powiedziały ze nie bedzie ich. Jedna pewnie pracuje a druga nie bo jej glupio meza zostawiac samego ale wymówka

zal mi jej...

ciezko normalnie powiedziec...

poki co mam wraz ze mna 5 osób
fajnie, klub dla 5 osób
lepiej mieć 5prawdziwych koleżanek niż 15fałszywych
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora