Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja metamorfoza -- prosze o rady ! Eternalvoyageur
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-19, 12:31   #29
lipiec7
Raczkowanie

Dot.: Moja metamorfoza -- prosze o rady ! Eternalvoyageur

A ja chyba dzisiaj na spotkanie udam sie w czapce w stylu bajki -Sasiedzi Co do butow...zwroc uwage na sklep Görtz tam przewaznie jest cos ciekawego.I cos z firmy Camper oni lacza intelektualne podejscie,z wygoda i uroda pewnym swiezym podejsciem do projektowania.Jest tez taka firma ona bodajze zwie sie Not for everbody i tam rowniez sa ciekawe klimaty w butach Z cala pewnoscia nie pasuja mi do Ciebie biale lakierowane botki na obcasie Lubisz byc trenderka i nie dbasz o bycie zakwalifikowana do fotograficznej pamieci gazet dla niewybrednych estetycznie Przypominasz mi typem kobiecosci wokalistke zespolu Mazy Star.Ta dziewczyna ma na imie Hope.I w Tobie tez jest wiele pokladow hope,jednak widac tez entuzjazm i lobuzerska dusze i dlatego potrzebujesz labiryntu w wizerunku aby nic nie bylo doslowne i przegadane.Mysle,ze szczegolnie moga zdobic Ciebie kamienie takie jak bursztyn,koral szlachetny,krzemien pasiasty.Zdecydowanie powinnas unikac czerni i granatu sa dla Ciebie zbyt doslowne i ciezkie.U Ciebie za caly make-up moze robic roz i to wlasnie taki jesienny ,fajny bezyk jest w The Body Shop,no i z Chanela....A pierscionki swego czasu jak pamietam Kora nosila takie przestrzenne ....cudo...i nie da sie ukryc Polacy sa bardzo zdolni w projektowaniu,zwlaszcza w bizuterii.A fiolet wlasnie dlatego,ze jest obecnie trendy powinnien byc przez Ciebie zignorowany I jest zbyt zobowiazujacy...Buty zdarzaja sie ciekawe w sklepie Zara....ale ponoc ich wygoda jest odwrotnie proporcjonalna do urody.I powiem tak lubisz wyzwania,bo kupic cos do ubrania w Niemczech to syzyfowe meczarnie... pozdro
lipiec7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując