2012-06-25, 07:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Sloneczko, a szukałaś tortów zapytaniem po angielsku? Jest o wiele więcej zdjęć i to jakich Wpisz sobie "gold wedding cake" albo " gold white wedding cake" 
Już kiedyś Wam mówiłam, że mój tort był w stylu angielkim, a był mokry. Był pokryty białą czekoladą (chyba belgijską) i każda warstwa na osobym stelażu, ale ciasno, tak że te przerwy były bardzo małe. Jak cukiernik powiedział, że tort będzie mokry i angielki to znaczy, że umie 
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
ten juz jest opłacony, a nie mamy kasy na dodatkowego
i ja w poniedzialek musze sukienke juz oddac do salonu. We wtorek wylatujemy w podróż. Jak cos to tylko niedziela zostaje, ale to juz nie bede miala wlosow i makijażu zrobionego profesjonalnie
dupa 
|
A nie da rady zamówić makijażu na niedzielę po południu? Albo chociaż skoczyć do Douglasa/Sephory na makijaż? My zaczeliśmy plener o 15:00 dopiero w niedzielę właśnie. To zdązycie się ogarnąć do tego czasu. Ja sobie fryzurę na plener zrobiłam sama w 3 min, a potem na drugą połowę rozpuściłam. Teraz jest moda na 100% naturalny look na plenerze
- George Elliot
|
|
|