2012-06-25, 09:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Hej,
w weekend pojeździłam sobie trochę motorkiem. I powiem Wam tak: jak motocyklista jedzie zgodnie z przepisami, nie pcha się, nie jeździ między samochodami, nie osiąga prędkości 150km/h, to inni kierowcy go próbuja spychać, zajeżdżają mu drogę, wyprzedzaja a potem od razu hamują. W związku z tym chyba przestanę jeździć prawidłowo, bo to powoduje więcej sytuacji zagrażających mojemu życiu.
Byliśmy na wiankach ze znajomymi, uwiłam wianek, wrzuciłam do rzeki a TŻ skoczył i go wyciągnął Fajnie A poza tym gadaliśmy o zaręczynach i ja chyba się w ogóle nie doczekam. No ale nic, ważne że między nami jest dobrze
Jeszcze tylko 5 dni i urlop. Bardzo zajętych dni - w pracy muszę wszystko zrobić, iść do okulisty, iść do dermatologa, pojechać do rodziców zabrać deskę windsurfingową, odwiedzić bank, oddać auto do lakiernika i je odebrać po dwóch dniach, jechać na zakupy żywieniowe, ogarnąć mieszkanie, nauczyć się do egzaminu i go zdać, wysiedzieć dwa dni w szkole, uskutecznić depilacje i inne czynności urodowe, zakupić coś do czytania i ruszam na Mazury
Cytat:
Napisane przez magda2109
Tęskniłyście?  Moja Mama powiedziała mi, że jestem taka, że nigdy nikt ze mną nie wytrzyma, więc, pewnie nie tęskniłyście 
|
Twoja mama pitoli głupoty
Cytat:
Napisane przez carmelova
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!
4,5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

|
Brawo, gratuluję - super
|
|
|