Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Récital Préférence -trwała farba do włosówL’Oréal Paris
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-25, 10:39   #281
jadzka7
Raczkowanie

Dot.: Récital Préférence -trwała farba do włosówL’Oréal Paris

od zawsze "farbowałam" włosy castingami. Raz chłopak zamiast kupić castinga przyniósł mi do domu recitala kolor był praktycznie tez sam, ale wiem, że był to mój pierwszy i ostatni raz, kiedy jej użyłam Owszem, odcień był prawidłowy, ale miałam straszne siano na głowie, włosy potem nie chciały się układać i nie mogłam z nimi długo dojść do ładu. zdziwiło mnie to, ponieważ zawsze bardzo dbałam o włosy, pielęgnowałam najbardziej jak mogłam, ponieważ nie mam ich za dużo, a po tej farbie zaczęły mi wypadać niesamowicie. coś mnie podkusiło i zadzwoniłam na infolinię do nich, podałam numer seryjny farby czy coś podobnego, o co mnie poprosili i zaczęli mnie przepraszać, ponieważ okazało się, że ta partia została wycofana z produkcji z powodu użycia innego jakiegoś składnika. W ramach przeprosin wysłali mi kosmetyki;] nie mogę zaprzeczyć, ale sam kolor był rewelacyjny! Wiem, że to głupota, aczkolwiek do dnia dzisiejszego nie odważyłabym się na koloryzację tą farbą, ponieważ się nieźle wystraszyłam wtedy:PP
jadzka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując