Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-25, 14:24   #2693
cziqua
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Świetne

Bardzo ładnie wyglądasz

Nie mam jakoś ostatnio weny żeby czytać forum, zazwyczaj nadrabiam stronę czy 2 i tyle.... Jakiegoś doła mam ostatnio. Nie mam ubrania na chrzciny a to już za niecałe 2 tygodnie, Adaś też nie ma. Poza tym to czas pędzi szybko. Za 3 tygodnie kończy mi się podstawowy macierzyński, potem dodatkowe 4 tygodnie, 2 tygodnie urlopu i wracam do pracy Nie chce zostawiać Adasia. Zostawiłam Go u teściów w niedziele na godzinę tylko to podobno tak momentami płakał że nie mogli sobie z Nim poradzić. Rozpoznaje już twarze i tylko u rodziców czuje sie najlepiej.

Zdjęcia Adasia na mailu. Dzisiaj kończy 4 miesiące.
Wcina zupki już i soczki Starte jabłko i kleik mu nie podchodzi ale zupkę wcina jak nie wiem.
kochana nie przejmuj się my mamy chrzciny w sobote teraz a tez nie mam co ubrac malemu ubierzemy chyba jasne ogrodniczki i jakiegoś ładnego bodziaka nie będę szalała z garniturkami bo tylko raz by to ubrał a tu nie o ubranko przecież chodzi co nie zmienia faktu że ja nie mam co na dupę założyc ani nawet pomysłu

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora