Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię czerwiec expresowo: książki, filmy dvd, kosmetyki, inne ZAPRASZAM
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-25, 17:21   #1
mama_emi
Zadomowienie

Przekupka: 41 pkt / 94% pozyt.

czerwiec expresowo: książki, filmy dvd, kosmetyki, inne ZAPRASZAM

WĄTEK JEST W BUDOWIE, ALE MOŻNA PISAĆ

WITAM!

Na wstępie zaznaczam, że jest to SZYBKOWĄTEK, jako iż za kilka dni się przeprowadzam, chcę przeprowadzić wymianki z osobami, które podejmują szybkie decyzje, dziękuję tym, które wchodzą na Wizaż raz na kilka dni lub długo się namyślają, naprawdę zależy mi na czasie

+/- 10 przekupek wysyłamy równocześnie, osoby z mniejszą ilością wysyłają pierwsze, a z większą same decydują, tu już siedzę cicho

Wymieniam się za to, co mi wpadnie w oko, jednak najpilniej poszukuję:
-portfela, okularów przeciwsłonecznych, torebki Chanel (opcjonalnie D&G, Gucci, LV, Versace)
-perfum: TM Angel Le Lys, TM Angel klasyk, TM Angel likierowy (oddam bardzo dużo, zwłaszcza za pierwszy!) a także: Marc Jacobs Lola i Oh, Lola
-przyśpieszaczy, bronzerów do opalania w solarium, a także wysokopółkowych kosmetyków do opalania i po opalaniu na słoneczku
-męskich żeli pod prysznic (nowych) najlepiej Playboy lub Axe, ale niekoniecznie
-jakiejś fajnej paletki cieni, chętnie Sleeka
-szamponów i odżywek do włosów średnio lub górnopółkowych, mam tlenione, proste blond włosy do pasa
-złotej biżuterii (oddam bardzo dużo)
-jakieś fajne książki (nie interesują mnie książki przedpotopowe)
-Trawka na DVD sezon 4 wzwyż
-kabaretki w większym rozmiarze, nowe
-nowego, czarnego tuszu do rzęs
cdn.

Zapraszam do kolejnych postów.

Emi ur. 25.10.2010
My 05.02.2009

cel I (-5kg)
pozostało 3,4 kg
termin: 4.07

Edytowane przez mama_emi
Czas edycji: 2012-06-25 o 18:41