Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi jak wulkany, usta jak maliny, uczelnie podbijają seksowne dziewczyny. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-27, 11:21   #591
noimasz
Zakorzenienie

Dot.: Piersi jak wulkany, usta jak maliny, uczelnie podbijają seksowne dziewczyny. cz

Cytat:
Napisane przez Anonimka1992 Pokaż wiadomość
a mi sie wczoraj snilo ze bylam na weselu i ja z panem mlodym podkochiwalismy sie w sobie ale ja zrozumialam ze on ma 35 lat wiec dalam sobie z nim spokoj okazalo sie ze on ma 26 lat ale myslal ze za stary jest dla mnie pozniej tak wyszlo ze zaczal zalowac ze sie ozenil z tamta pozniej panna mloda sie go pytagdzie byl a on ze w lazience byl a prawda byla taka ze sie calowalismy na jego weselu
pozniej podeszla jego matka bo cos zaczela sie domyslac ale udalam ze nie wiem o co jej chodzi pozniej ryczalam ze z nim nie jestem i chyba przez sen tez plakalam bo jak sie obudzilam to bylam cala we lzach
Ojeeeej smutne

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez thediamondgirl Pokaż wiadomość
dzisiaj Hiszpania - Portugalia. Ogólnie jestem za Hiszpanią, ale od dziecka miałam jakiś senstyment do Portugalii
HISZPANIA
+ Pique