2012-06-27, 15:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
Napisane przez klaustynka
Wyobraź sobie, że ktoś Ci naleśnikiem kota zabił. Co czujesz?... To właśnie czuję ja.
|
Na szczęście nic takiego mi się nie przydarzyło (mojemu kotu tym bardziej) a wyobraźnię mam ciut ograniczoną, więc w sumie jesteśmy w punkcie wyjścia 
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna
Mnie rozwala samo noszenie takich ciuchów. Kojarzy mi się z jakimś burdelem czy coś w tym stylu  . Dobre dla mamy Madzi, która pracowała w jakimś ekskluziw klugie goł goł w Krakowie, ale ją wywalili za podanie fałszywych danych osobowych  .
Mnie, jako chrześcijankę tego typu bzdury nie obrażają. Tak samo nie obraża mnie Dan Brown, programy na Discovery czy innym NG Channel o Jezusie i inne takie. Co innego, jak ktoś sobie od tak podrze Biblię, bo chce być trędi.
|
Nie w jakimś tam, ale w Taboo, heloł 
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------
Cytat:
Napisane przez sszeri
Nie wiem, jakis krzyż, może i nawet z Dżizusem tam wisiał  Zastanawiam się kto takie coś nosi. Ateista raczej nie ubierze, a wątpie, aby wierzący kupił w sieciówce różowy oczoj*bny różaniec
|
Ale między ateistą a wierzącym (w domyśle katolikiem) jest jeszcze cały szereg ludu
|
|
|