Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-27, 15:12   #422
miss kitsch
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie, że ktoś Ci naleśnikiem kota zabił. Co czujesz?... To właśnie czuję ja.
Na szczęście nic takiego mi się nie przydarzyło (mojemu kotu tym bardziej) a wyobraźnię mam ciut ograniczoną, więc w sumie jesteśmy w punkcie wyjścia

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie rozwala samo noszenie takich ciuchów. Kojarzy mi się z jakimś burdelem czy coś w tym stylu . Dobre dla mamy Madzi, która pracowała w jakimś ekskluziw klugie goł goł w Krakowie, ale ją wywalili za podanie fałszywych danych osobowych .
Mnie, jako chrześcijankę tego typu bzdury nie obrażają. Tak samo nie obraża mnie Dan Brown, programy na Discovery czy innym NG Channel o Jezusie i inne takie. Co innego, jak ktoś sobie od tak podrze Biblię, bo chce być trędi.
Nie w jakimś tam, ale w Taboo, heloł

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
Nie wiem, jakis krzyż, może i nawet z Dżizusem tam wisiał Zastanawiam się kto takie coś nosi. Ateista raczej nie ubierze, a wątpie, aby wierzący kupił w sieciówce różowy oczoj*bny różaniec
Ale między ateistą a wierzącym (w domyśle katolikiem) jest jeszcze cały szereg ludu