Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-27, 21:32   #377
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Moim zdaniem 16-ki są duże, ale tylko na podstawie zdjęć wnioskuję, mnie się wydaje, że na początek lepszy będzie mniejszy rower, ostatnio spotkałam 5-latki (bliźniaczki) na 12-calowych i dla nich to już ostatni sezon, no ale 2 lata różnicy. I niestety jest tak, że rower na tym etapie to się zmienia rozmiarowo prawie jak buty

Kupiłam Ilustrowany atlas zwierząt, Wielka księga rzeczy do odkrycia, Księga zagadek, Kochana mamusia i Zabawy plastyczne dla przedszkolaków. Mam ograniczony budżet, więc na tym koniec.

Pewno coś w tym jest

fajne ,ja też coś wybiorę,tylko muszę przejrzeć na spokojnie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

dziekuje za wyrazy wspolczucia, sama sobie wspolczuje

.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

Nie wiem ile cali ma nasz rowerek,ale tak dumam jak taka 16tka wyglądałaby z kółkami bocznymi

coś jeszcze miałam i mi umknęło... hmmm śpiąca jestem.Dzień zaczęłam o 4:40
Chodziło o taki rowerek,16 cali z bocznymi kółkami ale wiadomo,to tylko zdjęcie

wcześnie

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Laski wrzuciłam do albumu zdjęcia Alana na rowerze, 16 cali. No i z kółkami (Kasiu ). Jakoś dziwi mnie gdy chcecie 3-latkowi dać 12cali, przecież taki rower jest za mały moim zdaniem. Przy zakupie mocno zastanowiłabym się nad 16 calami, ewentualnie 14 bo na innym podłożu niż szosa 16 cali może być za ciężkie do pedałowania.
pierwszy pojazd,na 16-calowy mi nie wygląda

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
agga, Dziewczyny nad 14 calami sie zastanawiaja.
a przynajmniej,tak myślę teraz

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dla mnie rower 16 cali jest za duzy dla 3latka i tyle
w zalaczniku zdjecie 5letniego Eryka na rowerze 16calowym
jakos nie widze Marciego na takim

dodam, ze rozmiarowo to jest normalny rower, nie kierujcie sie siedzeniem motorowym, pozniej i tak je wymienilismy na zwykle siodelko bo jednak wygodniejsze
chyba rzeczywiście 16 cali zaduży na 3 latka

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Nie posiedzę dzis z Wami. Wykrakałam i dostałam @, idę pod prysznic i do łóżka bo jak to mówi Miramej zaraz wystrzelę w kosmos

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
W☠☠☠☠ił mnie koleś od wózka, uważa, ze wysłałam mu zafarbowany i przesłał mi jakie zdjęcia podszewki z mikroplamami, które się podobno rzucają w oczy
Ja chyba kończę sprzedaż na allegro, można ☠☠☠☠icy dostać z tymi ludźmi.
teraz Ci zdjęcia przysyła,a wcześniej na zdjęciach w aukcji,tych plam nie widział?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Wieki mnie nie było
Mariolu dziękuję za pamięć
Podczytuję Was ciągle, jestem w miarę na bieżąco tylko pisać nie mam jak. Siadł mi znów zasilacz do lapka więc jestem ograniczona. Czytam tyle co z tel.

Od pon zaczynam urlop i o dziwo nie chce mi się nigdzie jechać. Tak zastanawiam się czy nie lepiej jeździć co weekend w inne miejsce Zobaczymy jeszcze. Póki co to musimy w domu siedzieć bo Zuzia ma ospę Pewnie z przedszkola przyniosła i przy okazji inne dzieci zaraziła. Już nie pójdzie do przedszkola a szkoda bo coś miało być na zakończenie roku. Wakacje robię Jej wolne bo będą łączone grupy a w drugim miesiącu inne przedszkole, więc odpada.
Miałam chyba nosa bo ur zrobiliśmy Zuzi w sobotę. Dopisała pogoda i choroby jeszcze nie było. W tę sobotę upiekę jeszcze raz tort i posiedzimy w domku razem

Poza tym u nas ok
Ściskam Was wszystkie

EDIT: Tort zniknął w mgnieniu oka czekoladowa dokładka
Cześć Iwonka
Zdrówka dla Zuzi Bardzo Zuzkę wysypało?
Fajne prezenty urodzinowe
Też Cię ściskam

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Były tylko 2 dni otwarte- szkoda, ze nie wiecej. Z całej grupy, ktora liczy 18 dzieci było tylko 7 maluszków.
Bardzo nam sie podobało. Przedszkole ma duże sale, jest czyste i zadbane.
Pani tez wydaje sie w porządku (ma ok. 40 lat także jest doświadczonym pedagogiem z czego sie bardzo cieszę).
Kuba był bardzo odważny, wykonywał polecenia pani (gdy bawili sie w kółeczku). Byłam z niego bardzo dumna bo z tych wszystkich dzieciaczków był najbardziej śmiały Pochwalił sie Pani jak pieknie potrafi liczyc, ze zna kolory, zwierzęta. Jednym słowem wymądrzał się Oczywiście większość czasu spędził na zabawie.
Zobaczymy jak bedzie we wrzesniu.

Ale agent
Wyobraziłam sobie Bartosza z piana na brodzie

Sylko, ja sie kompletnie na tym nie znam. Wiem, ze TŻ z okazji urodzin chce kupic małemu 16 calowy rowerek.
Przyznam, ze nawet nie wiem jak to jest

dla Kuby

Żeby tylko na brodzie

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora