2012-06-28, 09:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pełnoletność nie pomaga, mózg nam ciągle nie domaga, czyli ŁONA FAJT?!? po raz
Dzień dobry 
Gratulacje dla Hiszpanii! 
Chociaż szkoda mi było Portugalii
Ale dobił mnie status kumpla na Fejsie. Przerżnął kupę kasy na wyniku. Wszyscy go pocieszają a jedna "szuja" (którą, a właściwie którego wszyscy kochaliśmy za jego teksty- tez od nas z uczelni ) bezczelnie na końcu "Może masz chociaż szczęście w miłości" 
Popłakałam się 
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------
Cytat:
Dzisiaj w moim ukochanym Piotrkowie Trybunalskim wielkie wydarzenie. Okazało się, że jeden z mieszkańców trafił 18 milionów złotych w Lotto. Wszyscy zastanawiają się, kto jest tym szczęśliwcem. Z przykrością informuję, że to nie ja
|
Bąku 
Widzę, że nie tylko my potrzebujemy kasy 
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
Edit:
SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONĆ ZYŁAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!
|
Ułuuuu 
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
|
Mwhaha. Zaraz spojrzę, ale pewnie jak zwykle przesadzasz 
Ooooo! SUPER!   
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
ja na 1/2 etatu jestem, a dzisiaj po 8 godzinach zapie*dalania i tylko dwudziestoma minutami siedzenia - umieram
a jeszcze się na mój pierwszy dzień trafiła dostawa i wizytacja szefowej z Warszawy 
|
HaHa. Na głeboką wodę chrzest 
Cytat:
Napisane przez joaa
Anima Sana In Corpore Sano... fajnie to zrobili
Ja zawsze przez te pierwsze dni zaraz po powrocie do domu padałam krzyżem na dywan i prosiłam Mamę o jedzenie 
|
Nooo, dokładnie. Nie wiedziałam skąd ta nazwa. Strasznie mi się podoba 
x 5745737680
Czy tylko ja mile wspominam pracę w butiku? 
Ale w sumie ja siedziałam całe dni i wieszaki przewieszałam jak mi się nudziło. najtańsza bluzka u mnie była po 399zł 
Więc mało ludzi przychodziło 
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
nic nie pobije mojej mamy, która zaczęła krzyczeć 'Messi! Messi!', jak pokazali Ronaldo 
|

Pozdrów
|
|
|