Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pełnoletność nie pomaga, mózg nam ciągle nie domaga, czyli ŁONA FAJT?!? po raz 18.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-28, 09:44   #2261
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: Pełnoletność nie pomaga, mózg nam ciągle nie domaga, czyli ŁONA FAJT?!? po raz

Dzień dobry

Gratulacje dla Hiszpanii!
Chociaż szkoda mi było Portugalii

Ale dobił mnie status kumpla na Fejsie. Przerżnął kupę kasy na wyniku. Wszyscy go pocieszają a jedna "szuja" (którą, a właściwie którego wszyscy kochaliśmy za jego teksty- tez od nas z uczelni ) bezczelnie na końcu "Może masz chociaż szczęście w miłości"
Popłakałam się

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Dzisiaj w moim ukochanym Piotrkowie Trybunalskim wielkie wydarzenie. Okazało się, że jeden z mieszkańców trafił 18 milionów złotych w Lotto. Wszyscy zastanawiają się, kto jest tym szczęśliwcem. Z przykrością informuję, że to nie ja

Bąku
Widzę, że nie tylko my potrzebujemy kasy

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Edit:
SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONĆ ZYŁAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!
Ułuuuu
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Beautiful lie Pokaż wiadomość
odebrałam zdjęcia do dokumentów od fotografa... wyglądam jak półdupek zza krzaka, serio! -->domek

http://www.volley24.pl/index.php/201...em-technicznym
Mwhaha. Zaraz spojrzę, ale pewnie jak zwykle przesadzasz

Ooooo! SUPER!

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
ja na 1/2 etatu jestem, a dzisiaj po 8 godzinach zapie*dalania i tylko dwudziestoma minutami siedzenia - umieram
a jeszcze się na mój pierwszy dzień trafiła dostawa i wizytacja szefowej z Warszawy
HaHa. Na głeboką wodę chrzest

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Anima Sana In Corpore Sano... fajnie to zrobili

Ja zawsze przez te pierwsze dni zaraz po powrocie do domu padałam krzyżem na dywan i prosiłam Mamę o jedzenie
Nooo, dokładnie. Nie wiedziałam skąd ta nazwa. Strasznie mi się podoba

x 5745737680
Czy tylko ja mile wspominam pracę w butiku?
Ale w sumie ja siedziałam całe dni i wieszaki przewieszałam jak mi się nudziło. najtańsza bluzka u mnie była po 399zł
Więc mało ludzi przychodziło

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
nic nie pobije mojej mamy, która zaczęła krzyczeć 'Messi! Messi!', jak pokazali Ronaldo

Pozdrów

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora