Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-28, 23:07   #435
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

Kurka mam dylemat na maksa...z tą trampoliną...nie wiem czy 180 wystarczy czy 250 cm
nie chce zagracać działki, a z drugiej strony chciałabym żeby na dłuższy czas wystarczyła
U mojego brata,dzieciaki mają taka megaśną,ale nie wiem ile cm ale dużo dzieci na nią wchodzi,nawet dorośli skaczą Bartosz na początku się bał i skakał z Damianem- u Niego na rękach teraz już sam skacze

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Cześć. Będę dopiero wieczorem, bo zaraz idziemy grilla rozpalać. Takiego rocznicowego Małż dziś wreszcie po 4 latach uruchomił okap To chyba ma być prezent na rocznicę

Idę robić jakąś surówkę.

Buziaki, do wieczora !
aga dużo szczęścia i miłości

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
sylko, brawo dla Daniela za egzamin.
Widzisz, a tak się denerwowałas

Ja się pochwalę Bartkiem
Na Kangurku (konk. matem. w szkole) zajął 5miejsce. Niestety tylko 3 pierwsze były wyróznione
A do szkoły muzycznej jestesmy na liście oczekujących, czyli jest jakaś minimalna szansa
Mamy dowiadywać się we wrześniu, czy wszyscy się zgłoszą.
Chyba dla Damiana ale dziękujemy
i dla Bartka,matematyk Ci rośnie żeby się udało ze szkołą muzyczną.

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Ale jestem wypompowana dzisiaj.... Dzień strasznie intensywny, ja mam @, krzyż mnie boli, koleżanka z pokoju w szpitalu.... Eh.
i współczuję koleżance

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Sama nie wiem czy Zuzię dużo wysypało, ale z tego co pamiętam to ja miałam praktycznie krostkę przy kroście. Ona chyba ma niewiele. Noc była straszna. Ciągle płakała, drapała się, piła i znów temp. Przybyło kilka kolejnych krostek, nawet ma w miejscu intymnym a tam smarować maścią nie wolno, tylko rumianek. I w ogóle przy każdym smarowaniu jest lament i krzyczy że boli.

Aaa Unhola, Sylka gratulacje dla Waszych chłopaków
Tak miejsca intymne,głowa i czasem w buzi nawet potrafi się wysypać A coś przeciwwirusowego bierzecie mój Damian miał ospę w zerówce i wtedy tylko puder w kremie do smarowania przepisała lekarka,a teraz słyszałam,że u nas dają jeszcze coś przeciwwirusowego
Biedulka,niech szybko się goi

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a wlasnie
chcemy kupic piaskownice
zakrywana jakas
widzialam na allegro, takie z laweczkami i w ogole
polecacie jakas?
Podobały mi się te piaskownice zamykane,z których mozna robić ławeczki planuję kupić taką,ale jak już się przeprowadzimy

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
już mi się przypomniało
Sylko chciałam pogratulować zdolnego starszaka.Imponujący wynik,prawie max pkt
a ja myślałam,że chcesz coś dodać jeszcze do rowerka 16-calowego z bocznymi kółkami

Coś mi umknęło,chyba
Ognisko się udało,chociaż do południa cały czas padało później wyszło słońce i pogoda dopisała Wzięłam Bartosza do wózka i pojechaliśmy pod szkołę,załapałam się na kiełbaskę,a Bartosz poszalał na placu zabaw chociaż ze spania popołudniowego,wstał z takim humorem,że myślałam,że zwątpię ale przeszło Mu.
Mnie na wieczór,rozbolała głowa,ale wzięłam tabletkę i przeszło

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora