Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent na Chrzciny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-29, 00:04   #443
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Chrześniak - prezent na chrzciny

książeczka gdzie można wklejać zdjęcia i opisywać najważniejsze daty-super pamiątka
jeśli chcesz coś kupic na teraz to leżaczek bujaczek fajny pomysł, krzesełko do karmienia również no i inne tego typu rzeczy
prawda jest taka ze tak naprawdę mało co zostaje na :za parę lat będzie pamiątka, często tez jak człowiek dorasta to te pamiątki tak czy siak leża gdzieś zakurzone albo zakopane , a równie często nikt o tym nie pamięta, dlatego coś na teraz jest fajna opcją
oczywiście jak trafisz na coś fajnego co za parę lat bedze dla faceta super sprawą bo dostał od chrzestnej-to jak najbardziej kupodkładanie kasy na konto bądź zakup jakiegoś programu regularnego oszczędzania itd-fajna opcja i na pewno przyszłościowa

co do samego dawania kasy ja przeciwnie niz inni uważam ze jeśli znasz rodziców i wiesz z ekasa nie pójdzie do nich to bym dała kasę-prosto, bez ceregieli (z tym ze ja jestem osobą która jesli kasa jest przeznaczona dla mojego dziecka-choćby sie waliło, paliło kasa jest nie do ruszenia i juz!) na chrzest dostaliśmy pieniądze i całość była przeznaczona dla młodego
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując