Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-29, 07:02   #3607
elganja
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

este,elganja, superkas,thenerd : zaliczone ćwiczonka.
Czekam na wieści od: anusiawa, atram, suominadia.

7 sztuk nas jest wiec łatwo mi się pilnuje. Wiem że więcej dziewczyn ćwiczy swoje rzeczy ale mam nadzieję że ten plan ćwiczeń pomoże tym co mają problem z mobilizacją.

thenerd, este : jak wasz mięśnie brzucha? Mam nadzieję że mniej bolesne. Przypominam że dziś joga. Taka dla początkujących . Ciekawa jestem czy się wam spodoba.
Myślę że będziemy różne rzeczy próbować, a wy dawajcie info czy wam dane ćw pasują czy nie, a ja się postaram dostosować.
Do niedzieli wam rozpisałam, a jakbym nie mogła się w weekend do neta zabrać a któraś w pon rano by chciała robić to poniedziałek będzie tak jak sobota.

Este: Szkoda mi ciebie kochana. Ja też miałam kiepski dzień, z mężem zaparłam się że mu tej awantury nie odpuszczę i jakoś mi z tym ciężko. W ogóle nie umiem się na niego gniewać. Z mamą twoją... kurczę jak tak można? Swojemu dziecku nie pomóc? Ehh... wiesz? Szkoda słów. Trzymaj się malutka . Piszesz że was nie stać na wyprowadzkę, to trzymam kciuki aby się wam polepszyło i jak najszybciej abyście mogli na swoje iść.

Martuszka : czy te nuggetsy tzn. ta panierka z otrębów to chrupka jest?