Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Madzia,
Cytat:
Moja mała od jakiś 3 dni (bo wcześniej 10 dni byłam u rodziców) jest tak zapatrzona w karuzelkę, ze szok. Wcześniej sobie tylko słuchała a teraz patrzy na te zwierzaczki, wyciaga rączki no czad I ostatnio czytałam, ze dobrze aby karuzelka miała postacie żywe a nie pastelowe, bo lepiej przyciagają wzrok dziecka. Więc dobrze, że nie bralam karuzleki pod wystroj pokoju (pastelowy)
|
ja wiem że to głupie co powiem, ale mnie się tak nie podobają takie mega kolorowe karuzelki, mi się właśnie takie pastelki podobają, matę edukacyjną też mamy taką bladą bardziej. Tylko to chyba chore żeby dziecko ograniczać z powodu upodobań mamuśki, tym bardziej że i tak już mu żyrafy zafundowałam 
Gucia6,
Cytat:
melduję się w nowej części i spadam do wyrka po wielkiej walce z pomidorami i ogórkami w szklarni... dziś nie chciały mnie wpuścić do środka ... ale juz wszystko ładnie popodwiązywane i pomidorki dojrzewają
|
moje też to takie krzaki, że te z przodu mi nie dają dojść do tych z tyłu a masz jakieś plamy na pomidorkach?
Amani, kłaniam Ci się.... 13kg! Świetny wynik 
Stokrotka,
Cytat:
(czyli jak mi się trzy kremowe luksji skończą )
|
jakaś promocja była? a powiedz mi używałaś już jakiegoś żelu pod prysznic czy coś do mycia, żeby się zapach utrzymywał na ciele? Bo mi się zawsze wydaje, że pachnę tylko jak jestem mokra, a jak się powycieram to zapach znika. No chyba że mi się tak tylko wydaje.
Madzia,
Cytat:
Wczoraj np. pierwszy raz tak świadomie odpowiedziała na nasz uśmiech najpierw mężowi a potem mi. A dziś się śmiała to takiej zawieszki w wózku
|

Żabcia, dzięki za te gry pokombinuję jeszcze 
12kg? Super, to ciąża powiadasz dobra na odchudzanie....
Stripii, jak czytam te Twoje wiadomości, to mi przykro... naprawdę Ci współczuję... i wstyd mi że w takim kraju żyjemy gdzie dzieją się takie rzeczy. Rozumiem że chcesz dać córce wszystko co najlepsze 
Ana, Madzia
Cytat:
bo dziecko nie może skoncentrowac uwagi- szczególnie gdy jest malutkie... i bądź tu człowieku mądry
|
też o czym czytałam, że najlepiej czarno białe, i kontrastowo, bo za wiele bodźców to nie dobrze. ale mnie to akurat pasuje bo mi się kolorowe nie podobają.
Ana, ja Ci już mówiłam że uwielbiam jak Ty o swoich dzieciaczkach tak czule mówisz 
Aaby, dobrze, że się lepiej czujesz i uśmiałam się jak czytałam o ustrojstwach  popracuj trochę i znów będzie wolne 
Kasiax, pierwsza suszarka zawalona ciuszkami, ma być udokumentowana ja jeszcze proszku szukam, ale zaczynam w poniedziałek. A jak się czujesz?
Stokrotka, a baty chcesz? temp spada, bo wieje na dworze, i wcale to nie musi mieć nic wspólnego z @