Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierścionek zaręczynowy i obrączka na jednym palcu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-29, 08:52   #48
201610281624
Konto usunięte

Dot.: Pierścionek zaręczynowy i obrączka na jednym palcu

Wszystko zależy jak długie ma się palce i jakie ma się złotka.
Ja mam obraczkę klasyczną 5 mm i upycham czasem pierścionek na palcu razem z nią. Tylko mój pierścionek jest dość duży i niezbyt to wygląda.
Najbardziej lubię jak jest klasyczna obrączka i jednooczkowy pierścionek na cienkiej szynie i noszone razem.
Albo obrączka na serdecznym prawej, a zaręczynowy na serdecznym lewej w przypadku,gdy oba złotka są dość duże.
Voyce 123 Twoja obrączka i pierścionek razem na jednym paluszku, to moim zdaniem ( Patrze jak natrzaśnięta ludziom na dłonie- hehe- zboczenie ), to jedna z najpopularniejszych kombinacji.
W ogóle Twój model obrączki u mnie w rejonach jest bardzo popularny- jeżeli młodzi decydują się na klasykę, to nie półokrągłe tylko płaskie ze ściętymi brzegami.
Nie powiem- podobają mi się niektóre modele z łączonego złota, ale naczytałam się tyle, że one są tak problematyczne, że odpuscilismy.
Edit: pierścionków swoich nie nosze, bo oba z cyrkoniami i niestety ale powypadały i pokruszyły się. W związku, że wybieram się na mgr to nie będzie pieniążków, ale na 5 lub 10 rocznicę mąż obiecał mi pierścionek z jednym brylantemhuurrrra

Edytowane przez 201610281624
Czas edycji: 2012-06-29 o 08:58
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując