Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-29, 10:39   #1017
aniamotylek
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześc Laseczki !!!

Wpadłam się pochwalic, że obroniłam się i jestem magistrem !

Gratuluje Pani Magister

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Przyszlam powiedziec tylko czesc

Odezwe sie w poniedzialek, u mnie duuuuzo sie dzieje. Maly do szkoly idzie jutro wizyta (polowkowe) wreszcie poznam plec i co najsmutniejsze mniedzy mna a TZ jest doc bardzo niefajnie, nie ze sie poklocilismy jest naprawde niemilo.
No coz nie zmusisz nikogo aby Cie docenil, mimo ze robisz wszytsko dla tej osoby.
Trzymam kciuki za polowkowe, i mam nadzieje ze poprawi sie z TZ.

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie połówkowej i częściowych zakupach. Wszystkie parametry malucha książkowe, jest młodsze o tydzień - tak jak przypuszczałam.

No i to jest nasza wymarzona dziewczynka

Oboje z mężem oszaleliśmy jak usłyszeliśmy tą radosną wiadomość.
Gratuluje dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dobrywieczor
ja juz po USG Polowkowym z dzidziusiem wszystko OK wszystkie pomiary prawidlowo, serduszko ma 4 komory, wszystko jest na swoim miejscu, strasznie brykal i trudno bylo Go zmierzyc, az sie przerazilam ze po porodzie tez taki ruchliwy bedzie;p ale to moze po czeresniach ktore zjadlam przed badaniem;] gin potwierdzil ze chlopak ogolnie to jestem nie zadowolona bo cala wizyta trwala 15 minut, w sumie to nawet nie mam zdjecia ktore moglabym Wam pokazac bo wszystkie sa z pomiarami... plytke tez dostalam ale jest tam 10 zdjec i 2 filmiki... w 3d pokazal tylko buzie i tyle... jakos tak wydaje mi sie ze na sztuke to wszystko bylo robione... 250zl to zdecydowanie za duzo kasy jak za to badanie... mialam inne wyobrazenie tego;/ ale najwazniejsze ze moj Synek jest zdrowy teraz tylko trzeba sie zastanowic nad imieniem;p
Super ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
a co do Andzi Gandzi, paliłyscie?
bo ja kurcze nigdy, nie sprobowalam nawet zwyklego papierosa i teraz juz taka stara jestem ehhh nie bedzie czego wnukom opowiadac
Tez nigdy nie palilam, ale raczej nie zaluje, w sumie jak mowie znajomym to nie moga uwierzyc, taki maly powod do dumy

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej!!!

Jestem, żyję, nic do mnie aktualnie nie dochodzi To chyba nie mój ślub hehehe

Wchodzę tylko na chwilkę bo zaraz się ogarniam i idę do fryzjera i kosmetyczki Kocham Was trzymajcie za nas kciuki!!!
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Dzisiaj zaczynamy 16tc
Gratuluje 16 tygodnia

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość

kochane, ja dziś startuję z 17 tygodniem!
i z rana wydawało mi się, że coś poczułam w brzuchu, ale jak przyłożyłam rękę i się skupiłam to już nic nie czułam... czyżbym miała już zacząć czuć mojego skarba

ale piękny dzień u nas już 26 stopni : D
Gratuluje