2012-06-29, 10:39
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
Napisane przez kaaamila1
|
Gratuluje Pani Magister 
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow
Przyszlam powiedziec tylko czesc
Odezwe sie w poniedzialek, u mnie duuuuzo sie dzieje. Maly do szkoly idzie jutro wizyta (polowkowe) wreszcie poznam plec   i co najsmutniejsze mniedzy mna a TZ jest doc bardzo niefajnie, nie ze sie poklocilismy jest naprawde niemilo.
No coz nie zmusisz nikogo aby Cie docenil, mimo ze robisz wszytsko dla tej osoby.
|
Trzymam kciuki za polowkowe, i mam nadzieje ze poprawi sie z TZ.
Gratuluje dziewczynki 
Cytat:
Napisane przez Dojotka1987
dobrywieczor
ja juz po USG Polowkowym  z dzidziusiem wszystko OK  wszystkie pomiary prawidlowo, serduszko ma 4 komory, wszystko jest na swoim miejscu, strasznie brykal i trudno bylo Go zmierzyc, az sie przerazilam ze po porodzie tez taki ruchliwy bedzie;p ale to moze po czeresniach ktore zjadlam przed badaniem;] gin potwierdzil ze chlopak  ogolnie to jestem nie zadowolona bo cala wizyta trwala 15 minut, w sumie to nawet nie mam zdjecia ktore moglabym Wam pokazac bo wszystkie sa z pomiarami... plytke tez dostalam ale jest tam 10 zdjec i 2 filmiki... w 3d pokazal tylko buzie i tyle... jakos tak wydaje mi sie ze na sztuke to wszystko bylo robione... 250zl to zdecydowanie za duzo kasy jak za to badanie... mialam inne wyobrazenie tego;/ ale najwazniejsze ze moj Synek jest zdrowy  teraz tylko trzeba sie zastanowic nad imieniem;p
|
Super ze wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez judkama
a co do Andzi Gandzi, paliłyscie?
bo ja kurcze nigdy, nie sprobowalam nawet zwyklego papierosa i teraz juz taka stara jestem ehhh nie bedzie czego wnukom opowiadac 
|
Tez nigdy nie palilam, ale raczej nie zaluje, w sumie jak mowie znajomym to nie moga uwierzyc, taki maly powod do dumy
Cytat:
Napisane przez landi0909
Hej!!!
Jestem, żyję, nic do mnie aktualnie nie dochodzi  To chyba nie mój ślub hehehe
Wchodzę tylko na chwilkę bo zaraz się ogarniam i idę do fryzjera i kosmetyczki  Kocham Was trzymajcie za nas kciuki!!! 
|
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa
Witam dziewczynki
Dzisiaj zaczynamy 16tc
|
Gratuluje 16 tygodnia
Cytat:
Napisane przez emylka86
kochane, ja dziś startuję z 17 tygodniem!
i z rana wydawało mi się, że coś poczułam w brzuchu, ale jak przyłożyłam rękę i się skupiłam to już nic nie czułam... czyżbym miała już zacząć czuć mojego skarba 
ale piękny dzień u nas już 26 stopni : D
|
Gratuluje
|