2012-06-29, 11:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lenistwu się nie damy i III część jeżowej motywacji zaczynamy!
Hej Jeżyki
Cytat:
Napisane przez oh Mandy
Cześć Jeżyki
Nie myślcie ,że o Was zapomniałam! Wczoraj po egzaminie z konstytucyjnego poszłam z koleżanką na miasto i trochę się zabawiłyśmy, a potem padłam!
Obecnie jestem w domu rodzinnym, bo jutro jadę po wyniki matur do liceum, ale popołudniu już wracam do stolicy żeby uczyć się na wtorkowy egzamin. Pobyt u rodziców zdecydowanie nie sprzyja nauce
Opowiem Wam historię z dzisiaj.
Jeżdzę do domu takim busem.
I siedziałam dziś na samym końcu, obok mnie taki chłopak, koło niego usiadła jakaś baba. Zaczęła do nas gadać i tak sobie we trójkę gadaliśmy, zachwycała się moim kotem  A jak ona wysiadła, to my we dwójkę zaczęliśmy rozmawiać iii tuż przed moim wyjściem, bo wysiadałam wcześniej, a on do centrum jechał, poprosił mnie o numer telefonu. Podałam mu. I do mnie napisał
W sumie takie miłe to było, bo i tak miałam zwalony nastrój przez tego, z którym się spotykam, ale na szczęście wieczorem do mnie dzwonił...
To się wygadałam 
|
Daj znać, jak poszły matury
I fajna sytuacja z tym chłopakiem 
Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath
|
Cytat:
Napisane przez Elli_
Ej, ja się zastanawiam czy to ja jestem taka mądra czy to matury w tym roku były takie ciężkie.. Laska, która uczyła się w lepszym ogólniaku, z polskiego na koniec roku miała 4, ogólnie mega mądra itp.. maturę z polaka zdała na 33%.. Ja miałam 75% mimo, że z polaka miałam same 1 i 2  (zaraz pewnie zaczniecie się zastanawiać czy miałam na koniec 1 czy 2.. miałam na koniec 3. ZAWSZE!  ) No i czytałam w necie, że tegoroczne matury były o wiele łatwiejsze.. eeeej, to ja może taka nawet trochę mądra jestem, nie?! : o
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------
tęga rozkmina na zimny wieczór 
|
To jest dowód na to, że oceny nie najlepiej odzwierciedlają to co umiemy 
Cytat:
Napisane przez nouvelle90
To i za mnie o 14 trzymajcie, chociaż szczerze wątpię czy to coś da...
|
Dasz radę Jeżyku Pytania będą super proste!
Dostałam właśnie Fixy do testowanie i chyba dzisiaj będą na obiad ;p
I lecę do Rossa dzisiaj. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko kupić
|
|
|