|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różne style i rozmiary.Zapraszam.
1. błękitna sukienka na ramiaczka we wzory- koła.Zapinana na suwak, nie rozciąga się, na mnie troszkę za luźna. W sam raz na lato, leciutki ,gnieciony materiał. Kolor trochę bardziej intensywny niż na fotce.Na mnie trochę za luźna,więc myślę,że najlepiej będzie leżeć na M.*oddam łatwo,chętnie hurtem*
2. białe, cienkie, za długie na mnie spodnie, nie rozciągliwe, na mnie nie jakoś bardzo za szerokie,ale jednak troche.*oddam łatwo,chętnie hurtem*
3. białe spodnie Levis, obciete do długości rybaczek jeansowe, na mnie obcisłe, nie rozciągliwe, gruby jeans*oddam łatwo,chętnie hurtem*
Rozmiar xs-s
4.
czarne spodnie długie, sportowe, z kieszenią zapinaną na ekspres na nogawce prawej, z rozcięciami na ekspres z boku nogawek, na górze suwak i sznureczki do ściągnięcia*oddam łatwo,chętnie hurtem*
wymiary:
nogawka zewnętrzna: 96 cm
wewnętrzna: 72
stan: 23 cm
szerokość w pasie/biodrach: 38 cm
5.niebieskie jeansy HIS jeans dlugosc 3/4, zapinane na guziki , na mnie luźnawe*oddam łatwo,chętnie hurtem*
6. niebieska torebeczka z ekologicznej skórki, ładne metalowe klamerki przy pasku, z tyłu ekspres ( więcej zdjęć dla zainteresowanych) Kolorem pasuje idealnie do butów z 1 postu.
Edytowane przez gonialola
Czas edycji: 2007-03-21 o 01:40
|