Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różne style i rozmiary.Zapraszam.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-21, 01:20   #5
gonialola
Rozeznanie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
GG do gonialola
Dot.: Różne style i rozmiary.Zapraszam.

1. błękitna sukienka na ramiaczka we wzory- koła.Zapinana na suwak, nie rozciąga się, na mnie troszkę za luźna. W sam raz na lato, leciutki ,gnieciony materiał. Kolor trochę bardziej intensywny niż na fotce.Na mnie trochę za luźna,więc myślę,że najlepiej będzie leżeć na M.*oddam łatwo,chętnie hurtem*

2. białe, cienkie, za długie na mnie spodnie, nie rozciągliwe, na mnie nie jakoś bardzo za szerokie,ale jednak troche.*oddam łatwo,chętnie hurtem*

3. białe spodnie Levis, obciete do długości rybaczek jeansowe, na mnie obcisłe, nie rozciągliwe, gruby jeans*oddam łatwo,chętnie hurtem*
Rozmiar xs-s

4.
czarne spodnie długie, sportowe, z kieszenią zapinaną na ekspres na nogawce prawej, z rozcięciami na ekspres z boku nogawek, na górze suwak i sznureczki do ściągnięcia*oddam łatwo,chętnie hurtem*

wymiary:
nogawka zewnętrzna: 96 cm
wewnętrzna: 72
stan: 23 cm
szerokość w pasie/biodrach: 38 cm

5.niebieskie jeansy HIS jeans dlugosc 3/4, zapinane na guziki , na mnie luźnawe*oddam łatwo,chętnie hurtem*

6. niebieska torebeczka z ekologicznej skórki, ładne metalowe klamerki przy pasku, z tyłu ekspres ( więcej zdjęć dla zainteresowanych) Kolorem pasuje idealnie do butów z 1 postu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bscap009.jpg (43,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bscap013.jpg (33,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bscap015.jpg (34,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bscap017.jpg (37,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07460.jpg (75,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka niebieska 3.jpg (45,3 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez gonialola
Czas edycji: 2007-03-21 o 01:40
gonialola jest offline Zgłoś do moderatora