2012-07-01, 00:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
Napisane przez party_girl7
dziewczyny, mam fotki od fotografki   :lo ve: wrzucilam pare do albumu, jesli nie macie jeszcze fotografa to z calego serca polecam Agnieszke  zreszta jak zobaczycie to same bedziecie wiedzialy:P troche sie balam ze wydamy kase a zdjecia jak zdjecia, ale naprawde nie zaluje  jeszcze tylko czekamy na fotoksiazki. A tu mala probka fotek:P
|
pięęękne 
Cytat:
Napisane przez Dorka__00
hej dziewczyny nie mam siły was nadrabiać, przez cały dzień biegałam po tym upale na sesji zaręczynowej. jestem wykończona
wrzucam zdjęcia z próbnego makijażu ale są one zrobione 6 godzin po tym jak został zrobiony i już trochę zszedł...
jak będę miała lepsze zdjęcie to też pokaże - co sadzicie?
|
bardzo mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez ladystar
ogolnie bardzo mi sie podoba, tylko moj organizm nie przyjmuje go w wiekszych ilosciach niz 1
Dziewczyny jestem hardkorem - wydepilowalam sobie depilatorem pachy. Myslalam ze umre z bolu, ale pozbylam sie wszystkich wloskow co do jednego. Mialam isc przed weselem na depilacje laserem, ale jak poczytalam na forach, ze trzeba wydac kilka tysiecy zeby byly efekty, a i to nie jest pewne to postanowilam uzyc depilatora. Ja po goleniu mam zawsze podraznienie, ktore znika po kilku dniach kiedy pojawiaja sie wloski, wiec generalnie zawsze wyglada to zle  Na slubie chcialam zeby bylo idealnie i mam nadzieje ze bedzie. Ale bol byl nieziemski. Jeszcze zgubilam nakladke masujaca wiec jestem hardkorem nad hardkorami 
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------
poza tym jestem szalenie zakochana w moim Narzeczonym 
|
polecam wosk zapuścić paszki tak z 5 dni (u mnie to katorga), okropny ból przy depilacji i kilka tyg spokoju 
jutro, w sumie dzisiaj.. o 8 egzamin I część ustny z ćwiczeń, o 11 ustny I część z wykładów. poproszę o dobicie.
branoc
|
|
|