Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hit, czy Kit ??? Pędzle for your Beauty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-04, 13:56   #1
wani
Rozeznanie

Hit, czy Kit ??? Pędzle for your Beauty

Jakże się ucieszyłam, gdy okazało się, że będzie mi dane testować pędzelki z Rossmana. Jestem wielką fanką ich produktów i każda wizyta w drogerii kończy się porządnym naruszeniem mojego budżetu domowego. Mam swoje perełki w każdej z serii... to nie wazelina ; ) Cóż zrobić skoro produkty są warte uwagi i wiele z nich jest moimi KWC od bardzo, bardzo dawna. Do testów zgłaszałam się wielokrotnie, ale dopiero teraz się udało. Ale do rzeczy...

Do testów otrzymałam cztery pędzle do makijażu z serii for your Beauty. Opis i zdjęcie od producenta poniżej:
  • Premium pędzel do powiek z delikatnego naturalnego włosia. Idealny, by delikatnie nałożyć oraz rozetrzeć cienie do powiek, w komplecie z etui do przechowywania i ochrony.
  • Premium pędzel do pudru z delikatnego naturalnego włosia. Idealny do pudru sypkiego oraz pudru prasowanego, w komplecie z etui do przechowywania i ochrony.
  • Premium pędzel do różu z delikatnego naturalnego włosia. Idealny, by podkreślić policzki i rysy twarzy, w komplecie z etui do przechowywania i ochrony.
  • Premium pędzelek do ust z delikatnego naturalnego włosia. Przy jego pomocy można odpowiednio dozować ilość szminki oraz dokładnie wypełnić zaznaczone kontury ust. W komplecie z etui do przechowywania i ochrony.
---------------
Dodam jeszcze, że pędzelki odebrałam w Rossmanie 30 czerwca i tego dnia rozpoczęłam ich testowanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pędzle.jpg (15,7 KB, 17 załadowań)
wani jest offline Zgłoś do moderatora