Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-04, 14:28   #174
kasioonya
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
śliczne macie zdjęcia a ten Twój kolor włosów cudo! Sama próbowałam przefarbować się na rudo ale spróbowałam na połowie głowy i podziękowałam , strasznie wysuszyły mi włosy

Sala piękna , duży taras z ogrodem ,placem zabaw. Wszystko byłoby cudne gdyby nie jedno ALE - sala chyba jest za mała - mimo zapewnień menagerki ,że spokojnie zmieści się 120 osób. Ale normalnie zakochałam się w tej sali ahhh...
Na przyszły tydzień planuje odwiedzić Adrię , Nowodworski, Tango, Napoleońską i Klub Nauczyciela
cieszę się, że Tobie też podobają się zdjęcia co do koloru włosów - jestem rudzielcem od urodzenia, ale ze starości pojawiają się już siwe kłaczki, więc przed ślubem farbnęłam sobie farbą najbardziej zbliżoną do mojego naturalnego koloru i było to Mango z L'Oreal Preference. jestem zadowolona z tej farby, ale jak to z rudościami - spłukuje się dość szybko...

co do wielkości sali - rozumiem, że chcesz zaprosić 120 osób i dlatego szukasz sali tej wielkości? a może nie warto z niej od razu rezygnować, bo przecież istnieje prawdopodobieństwo, że nie wszyscy zaproszeni goście pojawią się na weselu... może uda Ci się znaleźć gdzieś na forum kogoś, kto miał tam wesele i może realnie określić dla ilu osób rzeczywiście jest ta sala...
a może znalazłaś już kolejną, w której się zakochałaś...?

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Angelka1984 nie stresuj się! jak czytam Twoje posty i oglądam zdjęcia, to widzę, że wszystko od dawna masz już świetnie zorganizowane, więc na pewno wszystko się uda!

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez legniczanka23 Pokaż wiadomość
Kochane mam prośbe polećcie mi jakiegoś kamerzyste niestety Pan Osolliński nie ma terminu. Mamy problem bo nie bralismy pod uwage nikogo innego
Ślubujemy 22.06.3013
niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki za znalezienie kogoś równie dobrego jak Pan O. jeśli coś mi się obije o uszy, to napiszę

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując