2012-07-04, 14:28
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
Cytat:
Napisane przez famka89
śliczne macie zdjęcia  a ten Twój kolor włosów  cudo! Sama próbowałam przefarbować się na rudo ale spróbowałam na połowie głowy i podziękowałam , strasznie wysuszyły mi włosy
Sala piękna , duży taras z ogrodem ,placem zabaw. Wszystko byłoby cudne gdyby nie jedno ALE - sala chyba jest za mała - mimo zapewnień menagerki ,że spokojnie zmieści się 120 osób. Ale normalnie zakochałam się w tej sali ahhh...
Na przyszły tydzień planuje odwiedzić Adrię , Nowodworski, Tango, Napoleońską i Klub Nauczyciela 
|
cieszę się, że Tobie też podobają się zdjęcia co do koloru włosów - jestem rudzielcem od urodzenia, ale ze starości pojawiają się już siwe kłaczki, więc przed ślubem farbnęłam sobie farbą najbardziej zbliżoną do mojego naturalnego koloru i było to Mango z L'Oreal Preference. jestem zadowolona z tej farby, ale jak to z rudościami - spłukuje się dość szybko...
co do wielkości sali - rozumiem, że chcesz zaprosić 120 osób i dlatego szukasz sali tej wielkości? a może nie warto z niej od razu rezygnować, bo przecież istnieje prawdopodobieństwo, że nie wszyscy zaproszeni goście pojawią się na weselu... może uda Ci się znaleźć gdzieś na forum kogoś, kto miał tam wesele i może realnie określić dla ilu osób rzeczywiście jest ta sala...
a może znalazłaś już kolejną, w której się zakochałaś...? 
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------
Angelka1984 nie stresuj się! jak czytam Twoje posty i oglądam zdjęcia, to widzę, że wszystko od dawna masz już świetnie zorganizowane, więc na pewno wszystko się uda!
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------
Cytat:
Napisane przez legniczanka23
Kochane mam prośbe polećcie mi jakiegoś kamerzyste niestety Pan Osolliński nie ma terminu. Mamy problem bo nie bralismy pod uwage nikogo innego 
Ślubujemy 22.06.3013 
|
niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki za znalezienie kogoś równie dobrego jak Pan O. jeśli coś mi się obije o uszy, to napiszę
Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. 
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.
Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
|
|
|