2012-07-04, 17:04
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Ja biorę ślub na wiosce i też jesteśmy sami. Chciałam dekorować kościół sama ale kupno kwiatów, dekoracji, spędzenie paru godzin w kościele na układaniu tego jakoś mnie zniechęciło i umówiłam się ze znajomą mamy, że za 500zł zrobi mi wszystko co chcę. Żywe kwiaty oczywiście.
Za dekorację sali płacę 3 tyś, ale poza okropnymi zielonymi ścianami nie ma tam nic.
Moje zaproszenia też jeszcze nie rozdane bo o zgrozo jeszcze do mnie przyszły! Myślę że ruszymy z nimi w połowie lipca. A znając mojego TŻa zrobimy to hurtem w weekend =)
Co do biustonosza. Ja kupiłam w salonie z sukniami. Pani mi przyniosła parę do przymiarki i od razu wzięłam. Jestem mega zadowolona. Mam trochę śmieszny rozmiar (70f)i zawsze mam kłopot z zakupem. Firma Dalia. model ivette. I o dziwo zapłaciłam w salonie mniej niż na allegro. Osobiście nie polecam biustonoszy z esotiqu.
|
Ja też mam taki rozmiar
Ciężko coś znaleźć - ja swój ślubny kupiłam w Exotiq. Ale możliwe że pójdę bez stanika 
Cytat:
Napisane przez sloneczko740
oczywiście że możesz się przyłączyć... pokazuj co już masz suknię itp..
dziewczyny a ja mam rewelację przed chwilą dzwoniła do mnie pani z salonu w poniedziałek mam przymiarkę 
|
Czekamy na fotki 
Cytat:
Napisane przez Czary Mary
heheh to jedziemy na tym samym wózku  ślub mamy o 18stej. Ty już bedziesz miała największy stres za sobą a ja ....
Kurczę mówicie już o swoich przymiarkach a ja wczoraj byłam w swoim salonie i powiedziano mi, że pierwsza przymiarka pod koniec sierpnia... czy to nie za późno, zdążą z ewentualnymi poprawkami... ?
Powiedzcie jak u Was z peirwszym tańcem.. Idziecie na yioł czy jakoś specjalnie się do niego będziecie przygotowywać? ( nauka etc.)
|
My pójdziemy na żywioł. Nie będziemy się uczyć
Nie mamy jeszcze 1 piosenki
|