Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-04, 20:29   #2641
natallkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Ufff nadrobilam! ale już zapomniałam, co miałam Wam odpisać :/ coś rozmawiałyście ro wadze, ale ja już się nie wypowiadam na ten temat,,,, i tak jestem na 1 miejscu i 98cm w pasie rany boskie.....po co ja sie zmierzylam :/ chyba zastosuje te ćwiczenia które któraś z Was tu podesłała a póki co wpierdzieliłam koszyczek malin mniaaaam lepsze te maliny jak coś ze słodyczy...
Trzymam kciuki za kolejne wizyty! u mnie dopiero za miesiąc.... cóż, ważne że Kubuś/Adaś/Oluś kopie jak szalony
AAA i dzisiaj kupiłam sukienusię rozmiar 34!! tak się ucieszyłam, że chyba bardzo nie patrzyłam jak wyglądam hehehe wziełam do przymierzalni 40 bo myślę sobie " no trzeba się pogodzić z nadmiarem kg" a tu taka niespodzianka! Tak wiem.....to taki fason, nic to nie oznacza ale i tak się cieszę
pochwal się sukienką
ja też nadrobiłam prawie wszystko

Ja póki co mam 2 kg na plusie, ale widzę, że z każdym dniem brzychol jest coraz większy. TŻ jak przejeżdza po tygodniu to widzi różnicę

w ogóle to cały czas jesteśmy na etapie wyboru imienia dla córci. Dla chłopca miał być Wiktor więc na daną chwilą najpewniejszym naszym typem jest Wiktoria ale po głowie chodzi nam jeszcze Weronika, Hania i Blanka.
Mi się też bardzo podoba Nadia i Milena ale TŻ wyraża kategoryczny sprzeciw

w ogóle to mówię do brzucha różnymi imionami i czekam kiedy najbardziej będzie kopać niech dziecko sobie samo wybierze
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora