2012-07-05, 20:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
Napisane przez niusia_87
Jestem na etapie szukania pracy, wysłałam tyle cv, że głowa boli. Netu jak nie mamy tak nie mamy. Używam, w jego tel, ale mnie nerwuje ten net i to pisanie i wieczne ładowanie stron. Na wizaż nie umiem się w ogóle zalogować, nie wiem czemu...
Uważa, że mam pełno wolnego czasu, a on biedny zmęczony po pracy. Zamiast przyjść po pracy do mnie do kuchni pogadać, nalać zupę, to nie, on się kładzie na kanapę i czeka, aż mu naleje i zawołam, ale nie za szybko, by ostygło troszkę...
Nie dość, że sprzątam, gotuję, prasuję, zmywam, to on nie widzi mojej pracy i marudzi, że wszytko jest nie tak, że dziwnie wygląda ...
Po obiedzie śpi 2 godziny i mam siedzieć i się nie odzywać. Sztag mnie jasny trafia, siedzę sama po całych dniach
|
Kochana ja to mam już bez ślubu 
Zmęczony może być tylko mój kochany Tż,to że ja pracuje nie ma znaczenia,jego praca najważniejsza I jeszcze musze wkoło niego latać w weekend bo on wiecznie zmęczony Heeehhh ciekawe jak będzie po ślubie....niech się przygotuje na
|
|