2007-01-22, 17:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy wasi aceci sikają na siedząco?
Mam Was dośc kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eek: Czepiacie sie jak nie wiem co!!!!!!!!!! Kazdy ma prawo do swojego zdania.. odkad wypowiedziałam sie na forum giraffe nie napisała mi, ze obrazilam ja swoimi slowami..Napisała tylko, ze nie widzi zwiazku.. Byc moze źle odebrałyscie moja wypowiedz. Moje zdanie na ten temat jest takie samo jak np czy facet powinien sie depilowac<czyt, całe ciało. czy nie i czy to jest meskie czy nie??...
Co do uszczypliwości to moim zdaniem zaczeła sie ona od tego własnie momentu, czyli wpowiedzi Fresy: A chodzisz z nim za każdym razem do łazienki,że masz pewność,że nie siada ?
Pózniej to juz prawie kazda z was nabijała sie ile wlezie wiec hmm.. poleciały "epitety" z mojej strony.Kolejna wypowiedz giraffe brzmiala tak: Widzę, że Cie moja wypowiedź ubawiła Coz.. pewnie nie mialas okazji myc kibla
Oczywiscie ze sikajac na stojaca sie pryska i wcale nie trzeba "zalewac" lazienki... poprostu, odbija sie od scianek kibla (prawa fizyki). Pomijam już walory zapachowe odprysnietych kropelek moczu Ja mam dwoch mezczyzn w domu i 3 kible. I TYLKO w jednym wolno im sikac na stojaco, bo mnie szlag trafia jak przypada mi w zaszczycie myc kibel i płyteczki co drugi dzień (w jednym jeszcze ujdzie)
Jak sie czuja tak mescy - to niech po sobie myja lazieneczki... a jak chca sikac na stojaco to niech zmykaja na pole pod drzewo 
Takie jest moje zdanie, ale to pewnie dlatego, ze sprzatajac krew mnie zalewa  Wiec wolalabym jednak mniej "meskiego" faceta, ktory sobie usiadzie (albo bedzie szorowal kible - wtedy moze stac) 
Ja Ciebie również pozdrawiam Pysiaczku ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Tu nadal nie widziałam, zebym giraffe czyms uraziła czy cos.. Przynajmniej nie dala mi tego odczuc.. wytłumaczyla tylko, co miała na mysli. W kolejnej swej wypowiedzi takze nie dała mi tego odczuc..
A co do mojego wieku to tak, mam 20, juz prawie 21lat i wcale nie uwazam sie za dorosla tak jak tu jedna z was napisała<ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzi> Co do moich pozdrowien to tyczyły sie wszystkich wizazanek a 4 ch w bok zarezrwowalam dla tych, ktore zrobily sobie ze mnie ubaw co chyba jest troche dziecine jesli mówimy juz o dorosłosci i tych sprawach. Zreszta skonczmy ten durny temat.. Niech inni sie wypowiadaja bo ja i tak zdania nie zmienie.. Chamstwo sie szerzy.. i taka prawda.
I dla jasnosci- zdenerwowaniem wcale nie tłumacze te słowa na k i ch... tak myslałam i tak naisałam... Nikogo jednak tu nie obraziłam tak wŁANIE GO NAZYWAJAC WIEC DAJCIE SPOKOJ... I ZMIENCIE TEMAT..PA!
|
|
|