|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
czy Wy tez sie tak pocicie czy to ze mna jest cos nie teges?
|
Ja prawie wcale, ale po prostu tak mam. Tylko w czasie łykania sterydów i w jakiś wyjątkowych sytuacjach lub upałach było gorzej.
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
ja normalnie zielona rexone zawsze dawala rade ale wydaje mi sie ze to przez te hormony si etak pocimy i juz rexona nie zdaje egzaminu
|
Jeśli chodzi o dezodorant, to faktycznie kulkę nivea odstawiłam na rzecz zielonego "fafkulca" Garnier Mineral Action Control Antyperspirant 48h. Jak po porodzie zmniejszę dawkę Euthyroxu, to przy +20 pewnie będzie mi zimno i Nivea też wystarczy.
Luby - witaj po długim czasie.
Podpis jeszcze masz taki i w dodatku różowy "czekamy na małą fasolkę która rozwija się w mamusiowym brzuszku i ma się wykluć w lipcu 2012r."
Gratuluję synka, który nie chciał czekać do lipca i wykluł się trochę wcześniej. Mam nadzieję, że jak ochłoniesz i odpoczniesz, to częściej będziesz do nas zaglądać. Mareczek na pewno będzie zdrowy.
Cytat:
Napisane przez pumas
czesc  wpadlam sie tylko przywitac a nadaje z tel wiec to troche trwa. Nadal gnijemy w szpitalu bo pobytem teggo nazwac sie nie da gdy w srodku 35 stopni i zero powietrza. Mala wlasnie spi ale inne dzieci płacza wiec kolejna nieprzespana noc. Oby ostatnia choc moze byc roznie bo blanka-tak to jej oficjalne imie-ma zoltawy pyszczek i beda sprawdzac bilirubine z rana czy sie nadaje do wyjscia. Trxymajcie kciuki bo sie tu wsciekne z goraca. No a o reszcie opowiem wkrotce-mama przyjechala pomoc wiec moze dychne chwile. Buziaki i gratuluje nowych dzieciaczkow na watku!!!
|
Witaj! Przede wszystkim GRATULUJĘ CÓRECZKI. 
Na ochłodzenie chyba nie można liczyć, więc życzę dużo zdrowia Tobie i Blance, a poza tym szybkiego wypisu ze szpitala.
Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-07-06 o 00:25
|