Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-06, 09:43   #3005
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
I jak było z K. ?
Fajnie fajnie siedzialismy w aucie, wogole akurat ta burza sie zaczeła, mysłałam, ze zawału dostane jak zaczęło sie błyskac i grzmiec mamy sie spotkac w weekend bo ma wolny, zobaczymy jak to bedzie...
Cytat:
Napisane przez Rougess Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Miałam napisać wczoraj ale była taka burza, że moja mama chodziła po domu i wyciągała wszystko z kontaktu. -,- W sumie to się nie dziwię tym bardziej, że ostatnio jakieś 10km od nas piorun trzasną w jakiś dom i wszystkie urządzenia jakie były w podłączone do kontaktu poszły się ☠☠☠*ć
Za niecałe 2 miesiące będę w 2 klasie LO na profilu bilogia- geografia-angielski (chociaż powinnam być w 3) Ile dokładnie ważę to podam w piątek 14 (ważę się tylko w piątki, a teraz mam okres więc w tym tygodniu sobie odpuszczę ), ale teraz mogę już powiedzieć, że waga pokazuję coś w granicach 76-78kg, przy wzroście 163cm, co za tym idzie jest dużooo za dużoo Mam nadzieję, że zanim wrócę do szkoły to pozbędę się tej przeklętej 7 z przodu.
Wraz z rozpoczęciem szkoły postanowiłam wrócić na treningi TKD więc to jest kolejny powód dla którego muszę schudnąć, chodzi mi tu o kategorie wagowe...

Początkująca włosomaniaczka
hej hej fajnie, ze dołaczyłas, masz jakis konkretny plan na odchudzanie?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora