Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-06, 12:36   #2015
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

25zł od głowy na składkę, na obronę, to jakaś kpina. Co one zamierzają kupować? Bukiet tęczowych róż sprowadzanych prosto z Holandii, furmanką, zaprzęgniętą w jednorożce, do tego po zestawie sushi dla członka komisji i biżuterię z platyny?
My się składaliśmy po 5zł jakoś. Było nas gdzieś max 10 osób na obronie, więc za to były kwiaty i jakieś jedzenie. Dodam, że część była dla nas, żebyśmy z głodu nie padli. Członków komisji było 3... a i tak byli zmieszani, że coś im postawiliśmy.
Chamskie babska mnie wnerwiają. Tutaj pitu pitu a jakby mogła, to by w łyżce wody utopiła, bo stoisz przed nią w kolejce.

Co mnie rozwala? Wzrok dziewczyn z tutejszych liceów czy innych college'ów, jak idę z dzidzią. Nie za bardzo widzę potrzebę malowania się i ubierania jakoś mega poważnie, więc wyglądam jeszcze młodziej, niż normalnie (szczególnie jak jest gorąco i powietrze można kroić nożem i paczkować). Pewnie myślą sobie, że jestem w ich wieku i nie było mnie stać na klinikę aborcyjną i coś sobie między sobą świergolą i hi hi. Wkurza mnie takie ocenianie. A propos kliniki... rozwala mnei to, że tutaj usuwanie ciąż, jest traktowane, jak chodzenie do fryzjera czy kosmetyczki. No... ale nie chcę zaczynać tak kontrowersyjnych tematów.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora