2012-07-06, 14:55
|
|
|
Gang Iren
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83
Hej
Bylam dzis u siebie w pracy poraz pierwszy od dlugiego czasu, zlozylam wniosek o dodatkowy urlop macierzynski. No wiec do 22 sierpnia mam urlop macierzynski, mam jeszcze 151 godzin urlopu wypoczynkowego z tamtego roku no i z tego ponad 190 godzin. Nowy urlop 10 dni ciągiem planuje wziac po urlopie z tamtego roku, reszte zaplanuje na grudzien zeby byc na swieta z dzieciaczkami...
Tak wiec do pracy bede wracac chyba dopiero pod koniec wrzesnia  Takze jeszcze 3 miechy spokojnie moge pobyc z dzieciaczkami
Szymon spal pierwszy raz do 6 rano, mysle ze dzieki temu ze do mleczka na noc dodalam kleiczek
Juz czytam co u Was 
|
Fajnie,ze Szymonek tak ci ladnie pospal.
No i super,ze tego urlopu ci sie uzbieralo.
Cytat:
Napisane przez Zia_
Konia, ja mam crocsy - kupilam na mega wyprzedazy za 9 dol 
Odnosnie jakosci to sa nie do zdarcia, mam je chyba 3 lata, oczywiscie podeszwa sie wyciera ale nic nie peka, paski trzymaja a nosze je non-stop, czyli jako kapcie, na zakupy szybkie czasem, nawet do porodu je wzielam  I mam wlasnie fioletowe...
|
Nie wiedzialam o czym piszecie i sprawdzilam,tylko nie wiem czemu na ebayu sa takie tanie.O tym mowicie:
http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-Clas...item43b02cf34b
??
Cytat:
Napisane przez MoniaHan
|
Fajny i najwazniejsze,ze wam wygodniej 
Eryk dziekuje 
Cytat:
Napisane przez tynka88
Mateuszek doszedl do perfekcji w przewracaniu sie z brzuszka na plecki, wysoko w koncu trzyma główke i dzis rano tak sie zabawial z TZ ,ze smial sie na glos i gugal dobra godzinke 
|
Eryk dzis sie dwa razy przewrocil z brzuszka na plecy,ale nie wiem czy to swiadomie,czy przypadkiem 
Cytat:
Napisane przez emigra
mnie maz namawia zebym nie wracala juz nigdy do pracy  moge zrobic licencje na taxi i dorabiac u jego mamy ale ja bym chyba wolala gdzies isc normalnie do pracy.. z tym ze teraz mam wychowawcze 2 lata a pozniej planujemy drugie dziecko wiec nie wiem czy zdaze na rok do pracy isc. Sie zobaczy.
A ja dzisiaj nakrzyczalam na Julke  karmilam ja w lezaczku na polsiedzaco kaszka. I ona co chwile glowe przypierala do klatki ze jak chcialam jej lyzeczka kaszki dac do ust to ladowala w nosie, na oczach czy na czole  puscily mi nerwy, wyrzucilam kaszke i dalam butle z mlekiem 
|
Ja niby mam plan dluzej siedziec w domu,ale nie wiem ile wytrzymam,bo za bardzo domatorka nie jestem.A jeszcze jak tu taka pogoda non stop i ani wyjsc z przyjemnoscia z domu nie mozna 
Nie zlosc sie na Julke,ona nie chciala...
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Cytat:
Napisane przez cziqua
i tez niedługo planuję prenieśc małego do spacerówki mamy tako lareta a spacerówka rozkłada sie na płasko całkiem bo w gondoli jak fifi wyprostuje nogi ma 10 cm miejsca wolnego nad główką 
|
A ja myslalam,ze tylko Eruk ma tak malo miejsca i zastanawialam sie jak dlugo jeszcze tam sie zmiesci
|