Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - LIPOSUKCJA- co przed nią?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-06, 16:26   #1
la'Mbria
Zakorzenienie

LIPOSUKCJA- co przed nią?

Witam,
nie wiem czy był podobny temat już poruszany na forum, jesli tak- proszę połączyć,bo ja nie umiałam znaleźć odpowiedzi na interesujące mnie zagadnienie.
Mianowicie- jestem zdecydowana na zabieg liposukcji.
Najpewniej NIE będzie to klasyczna liposukcja, ale Body-Jet ponieważ rozważam przeszczep tłuszczu do piersi i ust...interesuje mnie usunięcie tłuszczu z brzucha, boczków i 'pelikanów'
mój obecny rozmiar to 42, zabieg planuję na sierpień/wrzesień i raczej schudnę do tego czasu jeszcze jakieś 5-7 kg może nawet 10...czyli na pewno jeden rozmiar, regularnie ćwiczę, ale mam dość zapuszczone ciało po ciąży, szczególnie góra (ramiona, brzuch i boki) bardzo mało jędrne-to tytułem wstępu.
Zastanawiam się, czy warto, lub czy wskazane by było zrobienie PRZED liposukcją jakichś zabiegów ujędrniących, albo jakichś innych liposukcji-bez-skalpela po prostu czy warto przed zabiegiem coś robić, czy tylko ćwiczyć, odchudzać się, a ewentualne zabiegi ujędrniające czy poprawiające wygląd skóry planować na "po liposukcji"?
pozdrawiam

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując