2012-07-06, 19:56
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hit, czy Kit ??? Pędzle for your Beauty
Wszystkie pedzelki po praniu wygladaja i maja sie dobrze. Troche dziwnie pachna... no nie wiem, moze jestem przewrazliwiona Niestety wloski po praniu wypadaja nadal.
Wsrod tych pedzeli moim zdecydowanym faworytem jest puchacz do pudru. Gdyby nie te wloski, ktore z niego wypadaja Nabiera idealna porcje kosmetyku i idealnie aplikuje go na buzie. W rezultacie twarz wyglada doskonale! Caly czas mam nadzieje, ze wloski przestana w koncu wypadac... Pedzel do rozu/bronzera nie skradl mojego serca i wstyd to przyznac, ale troche zmuszam sie, zeby po niego siegac. Mam inne pedzle, np. Hakuro z wlosia syntetycznego i niestety Rossman sie nie umywa. Pedzel do cieni... jest tak strasznie goraco, ze tuszuje tylko rzesy przed wyjsciem z domu, wiec zdania na ten moment nie zmienilam - bez rewelacji
I jeszcze cos... Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale dla mnie wyglad pedzli ma duze znaczenie. Te pedzle sa jakies takie strasznie lekkie i czuje sie jakby byly do zabawy? Wole solidniejsze trzonki i skuwki wykonane z czegos ciezszego. Za to dlugosc pedzli jest super! Zacznie lepiej sprawadzaja sie u mnie krotkie raczki, poniewaz nie obijam trzonkiem o lusterko wykonujac makijaz 
Na ten moment to tyle...
Udanego weekendu!!!
|
|
|