Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 10:45   #2013
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Kurcze Iza nawet mnie wkurzają już te Twoje plamienia
Tabletki to niezbyt dobrze, bo powinno się je brać przynajmniej ze 3 miesiące.. a nie ma sensu się w to bawić. Ja bym zbadała hormony i poprostu podleczyłam któryś brak lub nadmiar..
Tym bardziej że po tabletkach powinno sie odczekac 3 mies zanim sie zajdzie. Ja nie odczekałam i nie jestem dobrym przykładem że wszystko będzie wporządku...

Hej już sama nie wiem.Ale wczoraj już powiedział że mam zaczać od razu więć wziełam już wczoraj 1 tabletke.Wogóle nie wiem czy tabletki działają jak sie nie wezmie w 1 dniu cyklu?Bo ja wczoraj na pewno nie miałam 1 dnia cyklu,i nie wiem czy w takim razie mnie zabezpieczająA zapomniałam gina zapytać.Co do starania to pow ze jak skoncze opakowanie moge starac sie od razu,nie musze robic nawet miesiaca przerwy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora