Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 13:24   #2016
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochana ja pewnie podejde dużo spokojniej do następnej ciąży. Będę miała świadomość, że dwie kreski nie znaczą, że sie udało..

Marzy mi sie taki scenariusz, ze zachodze we wrzesniu w podróży poślubnej. Jade na świeta do domu w grudniu i mowie wszystkim, ze jestem w 4 miesiacu...

Życie jednak ma swoje plany hehe

Lunao jak sie robi te badana co Ty robiłas? Czytałam, ze do 6 tygodni po # a ja jestem 4 tygodnie.

Postanowiłam, że zrobie te co Ty plus hormony i wymaz z szyjki.

W nastepnym miesiacu powtórze cytomegalie i zrobie chlamydie....
Wiesz co te co ja na krzepliwość to z krwi.. ale nie rób ich. Ja zrobiłam w 4 tyg i wyszły że niby wszystko ok.. wydaje mi sie ze krzepliwość ma sens ale zaraz po ciąży bo szybko krew się udrażnia i przepływa normalnie.
Dlatego ja zzrobie zaraz na poczatku nastepnej ciaży bo wiem ze cos z tym jest nie tak, tylko teraz wyszedl wynik fałszywy bo po 4 tyg wszystko wrocilo do normy... Tym bardziej ze w ciazy miałam objawy a zaraz po # już nie.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Hej już sama nie wiem.Ale wczoraj już powiedział że mam zaczać od razu więć wziełam już wczoraj 1 tabletke.Wogóle nie wiem czy tabletki działają jak sie nie wezmie w 1 dniu cyklu?Bo ja wczoraj na pewno nie miałam 1 dnia cyklu,i nie wiem czy w takim razie mnie zabezpieczająA zapomniałam gina zapytać.Co do starania to pow ze jak skoncze opakowanie moge starac sie od razu,nie musze robic nawet miesiaca przerwy.
Ja mowie tylko ze niby trzeba czekac 3 mies, ale ja sama nie poczekałam. I nigdy nie myslalam ze co sie stalo to przez tabletki.
Na dodatek po tabletkach jest wzmozona płodność
Co do dnia cyklu to ja bralam od 1dc wiec nie wiem jak to jest...

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora