2012-07-07, 16:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
Cytat:
Napisane przez keeendy
a może to po tych lekarstwach mas ztakie odretwienie tam ? wiesz tyle chemii i wogole tam , flora pewnie tez się jeszcze nie odbudowała i możesz mieć takie problemy...
mam nadzieje, że juz to wyleczysz i ze spokojną głową bedziesz mogła szaleć jak przed tym wszytskim  ale mow co chcesz ale to też jest dla Ciebie krepujące prawda ?  dla mnie co innego dla Ciebie chyba to  chciałabyś ale nie możesz, najgorsze co może być
ej nie jadłam śniadania, na plazy tylko loda zjadłam, Magnum kocham Magnum  i teraz bym co zjadła ale nic nie mam w lodówce 
|
i tak wlasnie jest, musze odbudowac swoja flore bo jest naruszona przez leki, wysuszona i wyjalowiona. zostalo mi jeszcze kilka tabsow ale po okresie je zaczne brac no i za tydzien jak bede w PL to kupie se doustne bo dziewczyny sobie chwala 
dobrze mowisz, ze sa wyrozumiali i to mnie cieszy wlasnie, ze R. nie nalegal nawet podczas mojego leczenia gdy ja chcialam on mowi, ze nie, ze wytrzyma 
uuu pusta lodowa, niedobrze ja dzis zjem jeszcze jogurt z musli plus jakies owoce pokroje, zdrowo i syto 
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------
Cytat:
Napisane przez keeendy
ja generalnie mało doświadczona jestem/ byłam nie wiem jak to powiedzieć  w tym  poprostu pieszczot oralnych jakoś się wstydziocham 
|
Asia, a kto to w ogole jest L. bo nie pamietam, jakis co byl po A. ? 
hm, skads to znam Martys. ja szczerze sie przyznam, ze do konca jeszcze na pewno nie osiagnelam perfekcji jesli chodzi o oral. po prostu kazdego podnieca inny ruch. jednych juz jara tylko lizanie a innych podniecaja bardziej skomplikowane ruchy
|
|
|