Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 15:55   #3657
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć, że będą wtedy fioletowe eustomy dostępne, bo też je chciałam
A ledwo Cię wcisnęła przez to, że za wcześnie czy przez to, że dużo zamówień ma na ten dzień?
Na wrzesień już mają prawie full byłam bardzo zdziwiona i tak odwlekałam to myśląc, że za szybko a tu ledwo zdążyłam tym bardziej, że bardzo mi zależało na tej kwiaciarni bo robią śliczne bukiety od lat

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A my za tydzień o tej porze będziemy jechać do kościoła
nie wierze, że to już dopiero miałaś 3 miesiące a to już

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Suknia wygląda super, a te omdlenia to może z nerwów albo z gorąca? Ja też często mdleję, więc wiem, że to nic fajnego, jak się w głowie zaczyna kołować.

Kurcze, a my dopiero w poniedziałek idziemy do księdza, w dodatku bez wszystkich dokumentów. No ale trudno, doniosę mu te papierki, jak tylko przyślą je z Kielc.
My mieliśmy tylko nauki, kopie świadectw i Tż chrzest, bierzmowanie dlatego ksiądz nam podzielił na 2 części (tak powiedział). W piątek byliśmy w USC i dziś reszta.

Aaa zapomniałam Wam napisać, że ksiądz zgodził się udzielić nam ślubu jesteśmy strasznie szczęśliwi bo to bardzo fajny ksiądz nawet z nim gadałam o ślubnych sprawach Tyle, że nie gwarantuje nam na 100%, że tego dnia mu nic nie wypadnie, ale powiedział, że jest mu bardzo miło

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora