2012-07-07, 17:05
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.
Moje pierwsze zamówienie złożyłam ponad miesiąc temu i myślę, ze moge juz nieco powiedzieć Wam o moich spostrzeżeniach zacznę może od tego, że mam cere tłustą, skłonna do wyprysków i zaskórników a do tego naczynkową, więc bardzo problematyczna jak dla mnie. Uzywałam:
Tonik PHA - moje cera bardzo go polubiła, zaczerwienienia przygasły, wypryski wyskakują rzadziej, nie wiem czy za sprawą toniku czy hydrolatu, który zaczęłam używać równolegle z tonikiem. zaskórnikow nie zniwelował, ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre i na pewno zamówię kolejne opakowanie 
Serum AZELO-oliwkowe - przyznam szczerze, ze wiązałam z nim duże nadzieje, ale za każdym razem kiedy nałożylam go na twarz, na następny dzień wyskakiwały mi podskórne guzy. myślalam, ze to moze zbieg okoliczności, ale przy każdej kolejnej aplikacji było to samo i w końcu go odstawiłam. szkoda mi go wyrzucać, więc może sprobuje go używać na końcówki włosów. co o tym myslicie? któras z Was probowała?
Olej tamanu - zamówiłam go w celu nakladania na plamki potrądzikowe i na mojego podskórnego guza na policzku, który utrzymuje się od kilku miesięcy (!) i niczym nie mogłam go zniszczyć. i powiem szczerze, że po aplikowaniu go na guzka 2-3 razy dziennie przez okres 3tyg. wyraźnie go zmiejszył, ale przestałam go używac ze względu na zapach. dla mnie jest straszny, mimo, ze prałam pościel z 3 razy w gorącej wodzie to zapach nadal mnie prześladuje :p i kojarzy mi się z psimi sikami - fuj. może kiedys będe go dodawać do olejku myjącego, jeszcez nie wiem 
Ogólnie to by bylo na tyle. W przyszłym zamówieniu zamierzam zaopatrzyć sie w żel hialuronowy, może mi posłuży
|
|
|